Ето защо Близнаците са страхотни приятели

Мит е, че са двулични, те са извор на безкрайни забавления
26 май 2018 19:15, Теодора Драгоева
37
Ето защо Близнаците са страхотни приятели
Източник: pexels.com

Тъй като в момента сме в периода на зодия Близнаци, решихме да развенчаем един мит, свързан с този зодиакален знак. Много хора смятат, че представителите на Близнаци са двулични предатели и че от тях приятелство и вярност не може да се очаква. Истината е, че хората от тази зодия могат да ви бъдат наистина страхотни и лоялни приятели.

Близнаците имат приятен нрав, позитивни и забавни са, а и дават полезни съвети. Ето и още 7 причини, поради които хората от този зодиакален знак, всъщност са страхотни приятели, от които можете да имате само ползи:

1. Те са извор на безкрайни забавления

Близнаците са вечните деца в Зодиака. Те са готини и обичат да се забавляват, без значение на колко са години. Те не приемат живота твърде сериозно и се опитват да предадат този лек подход и на приятелите си. Тоест, ако имате някакви проблеми, вашият приятел от зодия Близнаци ще направи всичко възможно да ви разсее, така че покрай него да се почувствате отново млади и безгрижни. Вашият приятел Близнаци ще ви убеди, че нищо не е чак толкова драматично, колкото ви се вижда!

2. Близнаците казват какво мислят без задръжки

Тези хора ще ви кажат какво мислят, дори преди да са си го помислили – толкова бързо тече мисълта им понякога. Можете да разчитате на Близнаците, че няма да премълчат мнението си за много неща в живота ви и това ще е за ваше добро. Вашият приятел Близнаци може и да не ви попита дали сте готови да чуете какво мисли, но това е знак, че той държи на вас, грижа го е за вас и смята, че трябва да знаете истината, дори от нея да ви заболи!

3. Близнаците ще ви помогнат да излезете от черупката си

Безкрайно приказливата природа на хората от зодия Близнаци може да ви помогне да се промените дори и да сте изключително затворени и прикрити по характер. Хората от този знак имат способността да накарат другите да се отпуснат и да споделят проблемите си с тях. Те са интелигентни и хем ще проявят разбиране към нещата, които ви мъчат, хем ще се опитат да разширят хоризонтите ви и да ви покажат, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Още причини да бъдете приятел с Близнаци може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: зодияблизнациприятел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
15
 
20
 
! Отговори
не е така преди 5 години
Мъжете близнаци действително могат да бъдат лоялни, но жените са някакъв ад - подмолно действат, клюкарки, страшни лицемерки и изключително, ама изключително завистливи! Жена-близнак ли е, нищо не споделяйте с нея и я дръжте по-далеч от живота си/ особено от успехите си, за да ви е мирна главата.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първата ми любов беше мъж зодия близнаци, аз на 18, а той така ми завъртя главата, че бях буквално луда по него, много са романтични! Шампанско, рози... с приятна визия и маниери. Но беше много импулсивен, а аз съм скорпион и не продължихме дълго ;))
13
6
 
26
 
! Отговори
Галя преди 5 години
Близнаците са интересни, забавни и интелигентни :)
12
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците са идеални приятели, но не са подходящи за съпруг или съпруга. Не знам за комбинацията между мъж и жена близнаци, може и да им се получи :)
11
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искаш да бъдеш опозорен кажи на рибата и тя ще го направи, без усилия. Просто им е в мръсната кръв.
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Качила му се на главата на телеца. Това е направила. . Той търпял..търпял.и го нацепил. Безкрайно търпеливи и ся го раздава огорчена. Те рибите винаги са разочаровани аз не знам в живота им дали има за човек който да съжеляваш. Това са безкрайно конфликтни хора вечно мрънкат и недоволства. Във вечния конфликт. Създават твърде много ядове на хората наоколо. Кажи Риба и не я обиждай повече.
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Впрочем всички родени май месец са лоши хора !Жалко за хубавия месец .
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
двет близначки зодия риба. най-кофтиту зодия
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците са универсално зло ,огледайте се около вас и ще го видите .
6
5
 
22
 
! Отговори
факт преди 5 години
Аз съм мъж - зодия Близнаци и съм страхотен човек и личносткато характер и като всичко.Лековати са тези, които вярват в зодии,а не във възпитанието, морала и човечността на индивидуалната личност.
5
6
 
5
 
! Отговори
много готини преди 5 години
Аз ходех навремето с две близначки.Те се разбираха много добре и си споделяха какво сме правили.Много държаха една на друга и ако сгреша нещо с едната, другата ми казваше къде съм сгрешил и какво да правя. Иначе кекса независимо от идентичния хардуер имаше вариации.Нали знаете, може да си приличат, но изискват индивидуален подход.
4
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицемери всяка секунда
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да мъжете са готини.При жените нуждата от новости,развлечения и "всеки ден различно" стига доста често до крайности.Слънчеви хора са но неверни и лековати.
2
8
 
9
 
! Отговори
SOS преди 5 години
Tova che nqkoi se e razocharoval ot edin ili poveche bliznaci v jivota si neoznachava che vsite sa gadove.Trqbva da se gleda na vseki individualo, zashtoto vseki moje da te razocharova,predade i t.n.
1
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаците са лицемери. Весели са и контактни, но приятели в истинския смисъл по-скоро не.