5-те въпроса, които да зададете на първа среща

Селектирани са от американски бракоразводни адвокати
31 май 2018 14:07, Михаела Лазарова
11
5-те въпроса, които да зададете на първа среща
Снимка: pixabay

Кой, ако не бракоразводните адвокати, знаят най-много за камъчетата, обърнали колата на семейното щастие? Именно те са чували най-много примери и истории за нещата, които разделят двойките и ги превръщат от някогашни влюбени в абсолютни врагове.

Този техен богат опит им дава възможност да предложат ценни съвети на двойките, които са в началото на своята връзка и за какво да внимават, за да не се озоват някой ден в съдебна зала, разтрогващи брака си.

Вижте кои са най-важните въпроси, които трябва да зададете още на първите срещи, селектирани от американски бракоразводни адвокати, цитирани от Huffingtonpost.

Кога беше последният път, когато говори с родителите/братята и сестрите си?

Бракоразводният адвокат Карла Донъли съветва в един момент задължително да зададете този въпрос, който ще хвърли светлина върху отношенията на партньора ви с неговото семейство. Това е важно, защото още в началото на връзката ви ще сте запознати с неговата семейна история и ще можете да предвидите как ще се развие тя в бъдеще. Дали ще бъдете на дистанция от родителите и близките му или ще сте твърде близки – това е ценна информация.

Какво най-много обичаш в работата си?

Отговорът на този въпрос ще ви насочи дали човекът срещу вас изпитва гордост от професионалните си ангажименти, дали работи с желание и ентусиазъм. А всички тези нюанси ще ви дадат ясна представа каква личност е, дали работата стои на първо място и е работохолик, дали не сменя твърде често позициите и му липсва стабилност. Този въпрос може да ви спести много бъдещи проблеми и неразбирателства, затова е добре да го зададете още в самото начало на връзката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
Колкото повече питаш, толкова повече е възможно да те излъжат! Всяко нещо с времето, не бързай, но и не се влачи като ***! Въобще всяка първа среща е уникална и никога шаблонна. Ако е поканиш от първа среща в леглото,отговорът е:-Аз не съм ***, ако не в поканиш:-Този е педи, и не изпитва сексуално влечение към мен! Някой знае ли какво искат жените...
5
0
 
3
 
! Отговори
По света и у нас преди 5 години
не знам как реагират западняците на подобни въпроси. Но ако ги зададеш на нашенец (нашенка) още на първата среща, ще започне да те гледа с подозрение и втора среща може да няма. Или пък ще ти отговори нещо, но самият той (тя) ще го осмисли като подигравка - "Чакай да й (му) видя акъла на тази (този)!" И в крайна сметка, питащият няма да получи нужната информация.У нас момичето се стреми да отгатне дали пък този не е женен и дали би започнал сериозна връзка. Той се стреми да отгатне "лесна ли е"
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен обикновенно ме питат, имам ли кола и апартамент...
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умряла работа! Не задавай въпроси, на които знаеш, че ще те излъжат!
2
4
 
6
 
! Отговори
До предния: преди 5 години
Особено в ГЗ!
1
7
 
20
 
! Отговори
са преди 5 години
Даваш ли навсякъде?!