5 зодии, с които любовта е още по-вълнуваща

Лъвът обожава да му се дърпат Овните – преследват!
4
5 зодии, с които любовта е още по-вълнуваща
Снимка: pixabay

Много хора, независимо от пола, се възбуждат от тръпката на преследването. За тях скучната и монотонна връзка убива страстта. Предизвикателството да преследват и покоряват обекта на вниманието си е повече от достатъчен, за да поддържа интереса във връзката.

Някои зодиакални знаци изпитват особено задоволство от преследването. То е като мощен афродизиак за тях. Ако е твърде лесно, не е интересно.

Кои са 5-те зодии, които се вълнуват само от партньори, които трябва да преследват?

Овен

Овните не просто обичат да преследват – за тях съревнованието с конкурент в преследването на партньора е още по-възбуждащо. Любовта е истинска игра за тях. Овенът чувства особено задоволство, когато покори своето завоевание. Той просто обича да показва, че е номер едно. Обикновено Овните получават онова, което искат.

Близнаци

Близнаците са склонни да шарят с очи. Дори когато са обвързани, те забелязват плячката наоколо. Някои Близнаци дори се срещат с няколко човека едновременно. Тръпката от преследването, от криенето, от възможността да избират разпалва страстта им. Лошото е, че партньорите им рядко усещат какво се случва. Близнаците са толкова добри в заблуждаването, че дори очна ставка не би ги разобличила.

Когато преследва обект на страстта си, Близнакът се чувства жив. Най-големият му страх е монотонното обвързване и съжителство, в което всеки ход на партньора е предвидим.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъв ? Хахаххахаха Близнаци и Овен да. Докато не решат че им е скучно искат нещо ново. А новото е пак старото с ново име.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелец.... Хаха
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъв... Хахха