Късмет ли? 8-те знака, че той ще скъса с вас

Изведнъж в шкафа с бельото му се появяват нови боксерки
7
Късмет ли? 8-те знака, че той ще скъса с вас
Снимка: outnow.ch

Някои хора нямат късмет в любовта. Дори да са я открили, понякога другият партньор губи интерес. Причините могат да са различни. Често краят е предизвестен. Трябва само да откриете сигналите, че половинката ви е напът да скъса с вас. Кои са те?

Партньорът ви ежедневно си пише с гаджето от гимназията

Казано образно, връщането към стара любов, останала в миналото като първата романтична връзка, е сериозен белег, че нещо в отношенията куца. Партньорът ви, независимо дали ви е съпруг или имате ангажираща връзка, явно има нужда от любов, с която свързва някои от най-хубавите си години.

Партньорът ви е отслабнал

Обикновено връзките на семейни начала или бракът се характеризират с напълняване на партньорите. Уютът на семейното съжителство, вкусните ястия за вечеря заедно, гледането на филми на дивана, придружено с похапване на сладолед или шоколад са любими дейности на много двойки, които водят до така характерното напълняване.

Ако обаче партньорът ви внезапно започва да се вглежда във фигурата си, да се старае да брои калориите, да избягва любимите си пържени кюфтета, които му приготвяте, това може да е сигнал, че има друга.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Най-важният признак преди 5 години
Майка му го е научила, че той е центърът на света, а всичко и всеки извън собственото му "Аз" е създадено, за да му служи. В момента, в който реши, че нещо или някой вече не му трябва, е в правото си да го захвърли като употребена салфетка и ще извърши престъпление спрямо себе си, ако изпита угризения или ако през ума мине мисълта, че може пък да има и задължения.Сега огледайте познатите ви мамини синчета и се опитайте да прецените дали сред тях има поне 5%, които да не са възпитани така?
3
0
 
1
 
! Отговори
Sl преди 5 години
Dnes i moqta se srina
2
1
 
4
 
! Отговори
тТт преди 5 години
"Изведнъж в шкафа с бельото му се появяват нови боксерки"Пълни глупости, мили дами! Това ще е последното нещо, което ще направя, за да скъскам с гадже - нови боксерки. Все едно да си сменя ароматизатора в тоалетната - някой ще ми гадае ли на какво е? :))
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е за пари вече ,даже се учудвам че не го знаете .Ако има кинти има връзки ,разговори ,секс...Ако няма и Ален Делон да си .....