Новолуние в Близнаци – какво да очаквате според зодията?

На 13 юни 2018 се очаква поредното космическо събитие
2
Новолуние в Близнаци – какво да очаквате според зодията?
Снимка: pixabay

На 13 юни 2018 се очаква поредното космическо събитие – новолуние в знака на зодия Близнаци. То ще се случи по време на връзката между Меркурий в Рак и Уран в Телец, както и прехода на Венера в знака на Лъв.

Всичко това ще окаже огромно влияние върху нашия живот, така че е много важно да бъдете внимателни към тези фази на Луната.

Въздействието на новолунието ще се усети от момента на неговото настъпване и още две седмици преди да започне пълнолунието. Какво ви очаква според зодията вижте в следващите редове.

Зодия Овен

Овенът ще стане по-комуникативен и общителен. Това ще му помогне да постигне целите си и да създаде нови контакти. Новолунието през юни 2018 г. Ще ви предложи пътувания, бизнес срещи и ще може да постигнете голяма част от целите си.

Зодия Телец

Уважаеми Телци, бъдете внимателни с финансите, разходите. Новолунието в Близнаци показва, че мислите ви ще бъдат повече насочени към финансови въпроси и промени, които искате да направите в тази посока.
Възможно е да намерите допълнителни източници за увеличаване на доходите си. Като цяло очаквайте успехи в тази посока.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В какви неща вярват хората още просто невероятно...
1
0
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Понеже 13 юни е рожденият ден на Бат Бойко може и по две луни и две слънца да изгреят като жест от Вселената към него.Иначе на тези предсказания не вярвам нищо ,че и аз съм Телец.