Какво се крие във вас, според характеристиките на партньора?

Изборът ни в любовта може да разкрие много за нашата личност
5
Какво се крие във вас, според характеристиките на партньора?
Снимка: Reuters

Любовта е най-чудното и необикновено нещо, което ни се случва. Няма един отговор защо се влюбваме в този или онзи партньор. Но изборът ни в любовта може да разкрие много за нашата личност. Какво се крие във вас, според характеристиките на партньора ви, вижте в следващите редове.

Сходства във външния вид

Няколко проучвания показват, че често избираме партньора си в любовта привлечени от външния му вид, който е много подобен на нашия. Погледнете внимателно половинката си или този, който е привлякъл вниманието ви към този момент и помислете дали имате някои подобни физически характеристики.

Любовта към партньора ни се основава на любов към себе си. Това означава, че ако смятате, че сте привлекателни, толкова повече привличате партньор, който прилича на вас, за разлика от някой напълно различен.

Подобно ниво на привличане

Всеки е виждал двойка, за която първото, което си помисля човек, е колко си приличат. Учените са открили, че избираме хора, които са в една и съща „зона на красотата“. Предполага се, че този човек е най-правилният вариант. Така че, ако смятате, че партньорът ви е привлекателен, това означава, че същото важи и за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предвид ИЗКЛЮЧИТЕЛНО манипулативната природа на вашата платформа, псевдо психологическите и псевдо астрологическите статии, опитите ви да си играете на Господ и да изкривявате съдбата на хората са съвсем разбираеми.Обикновени...... сте!:)))
2
1
 
1
 
! Отговори
хахахахахаааа....... преди 5 години
Послание от гей парада: Различието е различие, приемете го!
1
2
 
0
 
! Отговори
Мъдреца преди 5 години
От всичко, което си написала изглежда, че пак няма да попаднеш на търсеното от теб. Последното изречение го подсказва-създаваш илюзии, като си представяш, че някой е съвсем различен.