Какво точно искат мъжете от любовните връзки?

Искат да имат не само любовници до себе си, но и приятелки
13 юни 2018 23:00, Михаела Лазарова
32
Какво точно искат мъжете от любовните връзки?
Снимка: /outnow.ch

Не само жените имат изисквания към партньорите си. Вярно е, че в много случаи отстрани изглежда сякаш нежната половина на човечеството е далеч по-претенциозна от силната, но това не означава, че и мъжете нямат своите предпочитания. Те просто са различни.

Ако смятате, че мъжете са просто устроени същества, водени предимно от нагона и тестостерона, лъжете се. Те също имат нужда от определени неща във връзката.

Кои са те?

Възможност за преследване

Мъжете са създадени да преследват жените. Това им доставя удоволствие, разпалва страстта и желанието да бъдат с определена жена. Това не означава, че губят това желание след като започнат връзка, напротив. Имайте го предвид и не позволявайте на мъжа си да изгуби интерес. Не демонстрирайте пълно отдаване, защото така той ще изгуби усещането за мъжко преследване.

Уважение

Всеки мъж се нуждае от респект. Мъжкото его е устроено по такъв начин, че функционира най-пълно в обстановка на уважение към всичко, което е и с което се занимава. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Само номер 3 бих казал, че е написал нещо смислено и вярно,но аз веднъж бих искал да видя авторката Михаела какво мисли за статията. Peace \ /
14
4
 
1
 
! Отговори
До младен преди 5 години
Правилно пич! Жена не се гони! Тръгнеш ли да я гониш - или ти бяга и ще те изреже, или ще стане накрая, но веднага ти е стъпила на врата. А ти нали не искаш да си роб на неква пикла? Куче на каишка? Тц. За тва - подаваш салама и се дърпаш, тя да гони. Тя не е проста и ако си й харесал, ще ти го покаже... *** - бол, но читави, стойностни мъже няма! Е, след като не те оцени и не те подгони, то просто и тя е проста като боклучавите мъже и те са си лика прилика с нея. Не те заслужава!
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номер едно казва цялата истина за днешните мъже!!!!на 100%вярно!всичко друго е дрън дрън!
12
3
 
6
 
! Отговори
До 11 да бе преди 5 години
Дрън-дрън. Мъжете искат секс, ***,секс,*** и накрая-една хубава студена бира! Що не питате нас, а си пишете простотии? Ако си мислите,че някой мъж го интересува колко сте свръхдуховни или интелигентни- много сте зле!После жените са ви виновни, че се интересувате от джуки и силикон. Като ви трябва само cekc си има платени жрици и кукли също. Защо жените да ви служат за cekcyaлни *** ?! И кои свръхдуховни и интелигентни жени ще се занимават с разгонени пpъчoвe ?!
11
7
 
6
 
! Отговори
Пора преди 5 години
Как какво - секс навсякъде, без ограничения и винаги когато мъжа поиска! Задължително жената трябва да гълта и да прави дълбоко гърло (с гълтане). Да не мрънка. Това е....
10
3
 
6
 
! Отговори
произход на видовете преди 5 години
само едно ще ви кажа - от веганките бегайте като дявол от тамян, това е радикална форма на феминизъм!!
9
5
 
5
 
! Отговори
дарвин преди 5 години
к3кс и пак к3кс, иначе не е "любовна връзка", затова гърлата трябва да е добър готвач и да прави незабравим к3кс!!
8
6
 
8
 
! Отговори
Да бе преди 5 години
Дрън-дрън. Мъжете искат секс, ***,секс,*** и накрая-една хубава студена бира! Що не питате нас, а си пишете простотии? Ако си мислите,че някой мъж го интересува колко сте свръхдуховни или интелигентни- много сте зле!
7
6
 
12
 
! Отговори
младен преди 5 години
"Мъжете са създадени да преследват жените. Това им доставя удоволствие, разпалва страстта и желанието да бъдат с определена жена."Абе леле, лелее.....женски, продължавайте да да се кланяте на тая мантра и все повеве ще ви бият шутовете и ще висите сами по заведенията на групички. Кой ***.к го измисли това, КОЙ??? Всички които познавам, а и аз самият, като усетя че ми се дърпа и иска да я гоня АРЕ У ЛЕВО. -К ОФФ, не ми се разправя с глупусти да гоинм и да се праим на некой си.
6
4
 
1
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
И аз.Може и у долната също.
5
11
 
16
 
! Отговори
Какво искат мъжете? преди 5 години
1. Кекс2. Кекс3. Кекс4. Ядене5. Кекс6. Кекс....И БЕЗ ИЗЛИШНИ ПРИКАЗКИ!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...дъртата е Джейн Фонда! Яка резачка преди 30-40 годинин:)
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност нищо вярно няма в тези десет неща. Примерно уважението. Уважение не се иска то се извоюва. Който заслужава уважение, си го получава, а който не го заслужава, колкото и да го иска, няма да го получи. С всичко останало е по същия начин и това важи както за мъжете, така и за жените.
2
21
 
10
 
! Отговори
Иска уважение преди 5 години
През дългите и продължителни години на социализъм жените бяха преднамерено учени да се отнасят с неуважение. Поради това семейството се разпадна.
1
23
 
35
 
! Отговори
ИскаДаСте красавица, преди 5 години
за да се фука пред приятелите си с вас;иска да не му кръшкате, за да не му се подиграват останалите мъже;иска да не сте недостъпна, ако не станете сговорчива още на втората среща, може и да не го видите повече;иска да сте всеотдайна в секса, но дори да не му и намеквате за ангажименти;иска да сте на разположение, когато ви потърси и той да решава кога да ви се обади;искат да не се интересувате къде ходи и какво прави, когато не е с вас.Ако не сте съгласна, решава, че сте егоистична ***!