7-те знака, че бракът ви се нуждае от семеен терапевт

Те са като камъчета, които в даден момент преобръщат каруцата
14 юни 2018 10:00, Михаела Лазарова
9
7-те знака, че бракът ви се нуждае от семеен терапевт
Снимка: Pixabay

Съпругът/съпругата ви напоследък или от дълго време се е превърнал/а в съквартирант. Съжителствате така? Не са малко двойките, които неглижират дори малките проблеми в брака. Те са като камъчета, които в даден момент преобръщат каруцата.

Не са малко и тези партньори, които намират за срамно семейното консултиране.

Нуждае ли се вашият брак от съветите на специалист, вижте в следващите редове.

Едва разговаряте

Липсата на комуникация е един от основните недостатъци, които бракът ви има? Не сте склонни да говорите и споделяте вашите идеи, мисли и преживявания с вашия/вашата съпруг/а? Това е знак, че е добре да посетите брачен консултант, който да ви помогне да намерите и да започнете да следвате нови ефективни начини за подобряване на взаимодействието с партньора ви.

Постоянно спорите

Ако аргументите с отрицателен тон се превърнат в ежедневие за вас, това със сигурност ще развали отношенията ви. Ако при спорове единият се чувства незабелязан, неразбран, съден, по-малко сигурен в себе си или споровете завършват с емоционално насилие, семейното консултиране ще ви помогне да разберете гледната точка на другия, както и той вашата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента, в който започне брака ви да се нуждае от семеен терапевт, вие се нуждаете от съдия, който да подпише развода.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така. Когато нещо не върви, то не върви и не си струва да бъде кърпено! Защо да го кърпиш? В името на децата? Ами, че те децата да не са слепи. Ще живея аз цял живот без обич и нежност и ще бъда навикван като псе от някакво подивяло животно от женски пол, щото видиш ли децата и ще ме манипулира с тях. Айде, чантата на рамото, вземай си гащите и при *** да ме кълнете зад гърба. Жени - бол, мъже -също. Само да не се окаже, че искаш да се събираме после...Както в моя случай се оказа. :)
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може просто да не сте един за друг, защо да кърпите връзка, която очевидно не върви, като някъде може да има някой по-подходящ?
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от многото сеанси вече ви е опознала достатъчно докторицата, взела ви е парите защо и сексуално да не си го получи, че спокойно ви коленичи за едно дълбоко гърло. Цяр за всеки мъж не получавал плътски удоволствия от исконната си съпруга, цели два месеца. И.... джуууусссс белиййй.Не ви ли има уважението, след като спре да е влюбен във вас нищо и никой не може да оправи отношенията по между ви.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И от многото сеанси вече ви е опознала достатъчно докторицата, взела ви е парите защо и сексуално да не си го получи, че спокойно ви коленичи за едно дълбоко гърло. Цяр за всеки мъж не получавал плътски удоволствия от иконата си съпруга, цели два месеца. И.... джуууусссс белиййй.
4
0
 
7
 
! Отговори
сонй преди 5 години
Стези мошеници да си нямаш работа.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва разговаряте - Нормално все пак това е ръка.Постоянно спорите - случва се, все пак понякога е много претенциозна - иска с лосион, иска да почива... а стига де.Страхувате се да говорите - Нищо нередно не виждам в това. Ако го смятях за нормално щеше да означава, че съм луд. Кой по дяволите си говори с ръката ?Липсва интимност - Интимност ? Да се хваща за .. ъъ работа и това е :)Имате тайни - Имам тайни от нея да. Не знае за връзката ми с лявата ръка.
1
1
 
13
 
! Отговори
Глупости са това преди 5 години
Двама души ако нямат здрава и хармонична връзка, никакви психо-, михо- и прочие шарлатани не могат да помогнат.