Всяка жена трябва да прочете това!

Няколко съвета за жени, които ще ви напомнят колко уникални сте
15 юни 2018 14:23, Михаела Лазарова
10
Всяка жена трябва да прочете това!
Снимка: Reuters

Кое бе последното вдъхновяващо нещо, което прочетохте, чухте или си казахте? За една жена е важно да бъде уверена, но и да поддържа увереността си. Понякога е трудно, много трудно. Забравяйки за чудесното момиче вътре в нас, сме склонни да се самонакажем с негативни мисли, апатия към живота. Достатъчно, мили дами!

В следващите редове споделяме няколко съвета за жени, които ще ви напомнят колко уникални сте и колко важна е вашата роля.

Бъдете в настоящия момент.

Излезте от четирите стени и вървете напред.

Намерете вашето хоби. Това ще ви спаси от рутината.

Винаги бъдете честни със себе си.

Забравете за възрастовите стереотипи в обществото.

Не се страхувайте от остаряването, страхувайте се да не станете скучни.

Никога не спирайте да търсите вдъхновение.

Животът е просто нещо, но понякога е трудно да го живееш. Учете, четете, пътувайте.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
8 преди 5 години
Момичета, както виждате, и 6, 7 ви го обрисува по-образно, гледайте до 30 да хванете баламурника. После няма да има прошка, защото всички са баламурници.
9
0
 
0
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
До АнонименМного ли на убичаш
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та, такива ми ти работи по въпроса относно мнението на българските мъжеза жените над 30 и под 30 г. Не се виждат те самите какво представляват и в понапреднала възраст, имат претенциите на арабски шейхове, пък после - олеле!
7
2
 
4
 
! Отговори
Какво стана? преди 5 години
Един ден кварталът беше разтърсен от истерични крясъци. Дъщерята на дядото установила, че той най-после е успял да вземе гарсониера, за която дълго време е чакал ред и веднага я прехвърлил на името на любовницата си. Това беше катастрофа за дъщерята на дядото, защото тя, заедно с детето си и с баща си живееше в малко апартаментче и планираше да се омъжи повторно, след като получат тази гарсониера.Любовницата скъса с дядката след като му прилапа гарсониерката, а щерка му така и не се омъжи пак.
6
3
 
4
 
! Отговори
"След 30-годишн преди 5 години
възраст вашата красота ще е в разцвета си" - звучи добре.Но това ми напомня един съседски дядо, уж интелигентен към 70-годишен човек, който наляво и надясно разправяше, че жената представлявала интерес като жена само ако е под 30 г. По онова време неговата собствена дъщеря беше вече над 30 г., разведена с дете.Дядката си намери една не много интелигентна 26-годишна, която се виждаше с него само късно вечер, в пригодена за целта таванска стаичка в сградата, където живееше дядото.Какво стана?
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще дам и аз малко по-истински съвети към жените. Бъдете хора!Обичайте истински, а не за парици!Не бъдете тюфлеци!Не мързелувайте, освен отвреме-навреме!Четете!Не си правете бюста устните и ци ци те на нищо с козметични операции.Не бъдете ....
4
2
 
8
 
! Отговори
Вечно си виновен в Б преди 5 години
Последният съвет не важи за България.Когато навършиш пълнолетие, но все още учиш, непрекъснато те обиждат - много си млад, днешната младеж нищо не струва, ти си търтей, защото те издържат родителите или получаваш стипендия /ученето Бог знае защо не се счита за труд/ и т.н.Щом завършиш, започва тормозът от страна на възрастните колеги - не знаеш, не можеш. Дори когато си кадърен и работлив.Станеш ли на 25-26 г. започват хапливи забележки - тази жизнерадост, тази мода вече не ти подхождат.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любов моя, моя рано,теб ще обичам до гроба.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стоя на ъгълана старото мястона лицето се леят сълзи и дъжд,сърцето те обича със същия жар, ала ти не си моя вече.Аз съм на ъгъла,просяк жален,още чувам крачките твои,всичко бих дал,още веднъж да живея,с теб самоединствена моя.
1
0
 
5
 
! Отговори
Фенка преди 5 години
А нещо за зодиите няма ли да дадеш?