4 мита за секса, които пречат на удоволствието

Оргазмът е единствената цел по време на полов акт
42
4 мита за секса, които пречат на удоволствието
Снимка: pixabay

"Мъжете мислят постоянно за секс!" Кой е най-големият мит за секса, който сте чували? Този със сигурност е единият от тях. Митовете за интимността, за нашето отношение към нея, за удоволствията, които си доставяме с половинката, сякаш ни карат да бъдем погрешно информирани.

Вижте едни от най-често срещаните митове според секс експерти и защо не трябва да вярвате в тях.

Мит: Оргазмът е единствената цел по време на полов акт

Много хора приемат секса като изживяване, фокусирайки се върху достигането на оргазма, като същевременно пропускат да се наслаждават на това, което е преди него. Сексът е много повече, не го забравяйте. Сексуалната близост трябва да бъде нещо, което да ви провокира да изучавате взаимно с партньора си сексуалността си, да я разкривате все повече и повече всеки път.

Не са малко двойките, при които единият или двамата партньори не са доволни от сексуалните си преживявания, било то заради невъзможност за достигане на оргазъм, липса на добра стимулация, на сексуална игра, нежелание да чуем какво доставя удоволствие на другия и т. н.

Ето защо е важно да обърнете внимание на комуникацията. Темата за секса и желанията ни не е нещо срамно. Разговаряйте с половинката, опитайте се да се разберете взаимно без да се налагате над другия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22Мъжете изпитват чувства по време на секс. След като секса приключи и са облекчени. Любовта им мигновено се изпарява. След два дена с друга и към нея изпитва същата чувствена любов!П. С. Блажени са верюищите!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21Явно си много бос по отношение секс. И изказванията са ти същите. Щом не можеш да задоволи и една феминистка просто мини на мъже, явно там ще е силата ти. Кой ще легне с теб? Някоя от жал към теб.
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Осиновен ли си с други имена ли си от своите осиновители няма да ти кажат, кои са ти биологичните родители. Кога си роден действителност и истинските ти имена. Това е строго конфидициална информация и има закон, който казва че не може да знаеш това.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти защо си толкова негативна. С някаква злоба говориш. Явно си носиш аурата и Сееш негатив навсякъде.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук някои хора не са внимавали в час по биология. И мъртва жаба, като и се пусне ток, показва нервна реакция, спазъм. Гърчене, спазми, контракции, плач, потене, крясъци... са реакция на нервно пренапрежение. Може да са свързани както с приятни, така и с много неприятни причини.
24
4
 
5
 
! Отговори
До анонимен 25 преди 5 години
А защо не се обърнеш с призив и към мъжете?Всяка жена знае, че е най-желана докъм 25-26 г. и че до тази възраст най-лесно се забременява и ражда. Но мъжете докъм 35 г. не щат и да чуят за брак и деца. Не са малко и онези, които се правят на тийнейджъри плейбои чак до 60 и повече години.Как тогава да раждат жените? Да забременяват от случайни еднократни връзки и после сами да отглеждат децата ли?
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм знаел че в Бг законът е до 21 , за търсене на родители, изглежда ми перфектно - винаги съм бил против това , цял живот някой да рови нещо , щом са те осиновили или пък баща ти не те е припознал - дгд под вода, ще си губя времето да търся някой, който 20 години не се е пойнтересувал от мен
22
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи, раждайте деца, че в България няма да има българи!
21
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тези глупости! Сексът е с цел двама ПЪЛНОЛЕТНИ мъж и жена да създадат деца и да имат поколение! Хора, правете и раждайте деца, че българите НАМАЛЯВАТ с всеки изминал ден!
20
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако сте фригидна не можете да разчитате на много чувства. Вероятно на приятелство и разбиране, но не и на любов. Само мога да съжалявам жените, които си мислят,ч е мъжете не изпитват любов. това значи, че са фригидни. Няма мъж, който да може да сдържи емоциите си когато усети неартистичните спазми на оргазма на жената докато му е вътре. Усещането е невероятно.
19
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете имат чувства. Дори и в началото да не ги усеате, ако сте фина чувствена млада красавица и постигнете вагинален оргазъм при секс с него, че усетите силата на емоциите му, която е тотална и завладяваща любов. Мъжете обичат жени, които имат вагинален оргазъм Колкото по - силен е, толкова повече ги обичат.
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че оргазмът е първоначалната цел на половия акт! Какви са тея феминистки статии! Като не можете да достигнете до оргазъм заради ранна клиторна маструбация не значи, че трябва да изкривявате истината.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго си е да се погърчи от кеф ;)
16
13
 
12
 
! Отговори
Alpha преди 5 години
На какво се дължи, че се заглеждаш? Ти сериозно ли? На това, че сме мъже. Това винаги ще в така. Какво си помисли, че като се ожениш няма да ти се прави секс с други ли? От хилядолетия мъжете са практикували полигамия. Тя е смятана за най-големият престиж за един мъж. Моногамията я налагат последните години, за да затвърдят ексклузивността на секса от една жена.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами незнам, ама аз съм женен от 10 год и все се заглеждам като мерна нещо засукано, но това не означава, че бих изневерил на жена си. Нямам представа на какво се дължи този рефлекс, но е там.
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13Ти да не си онази евтината с мусаката и тролея.Много си известна в фейсбук. Същия почерк само се чудиш, как да си го сложиш с този и онзи. Във фейсбук на сина ми се предлага веднъж, след това на съпруга ми една вечер.
13
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв *** къде има жълто около устата ще държи тон на жената. Ти защо се бъркаш къде не ти е работа. Или по принцип си в конфликта и интригата винаги.
12
6
 
5
 
! Отговори
Нерядко преди 5 години
трябва и да го усещаш. Тогава думите са излишни!!!
11
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените им виновни на с, капаните мъже.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еректилната дисфункция (ЕД) се определя като постоянна или повтаряща се неспособност на мъжа да получи и/или задържи ерекция, достатъчна за осъществяване на задоволителен полов акт.ЕД повлиява физическото и психосоциалното здраве на мъжа и дава сериозно отражение върху качеството на живот както на самия него, така и на сексуалния му партньор и на неговото семейство.