Мъжете са привлечени към 7 части на женското тяло

Красивата шия също разкрива женствеността в една жена
14 юли 2018 22:44, Михаела Лазарова
63
Мъжете са привлечени към 7 части на женското тяло
Снимка: Reuters

Женското тяло е великолепие, създадено от природата. В различните епохи стандартът за неговата красота се е различавал много. Но независимо от изискванията за хубост на времето, мъжете винаги са били и ще бъдат привлечени силно към 7 части на женското тяло. Вижте кои са.

Косата ви

Косата е едно от първите неща, към които повечето мъже биват привлечени. Това как я носите, как я отмятате, може да разкрие много за вас като жена. Косата ви може да бъде вашето тайно оръжие, с което да флиртувате, да покажете своята женствена същност.

Очите ви

Има причина да казват за очите, че са прозорец към душата на човека. Погледът ви може да разкаже много на един мъж как се чувствате, дали имате интерес към него. С думи винаги може да излъжете, с очи – никога.

Вашите бедра

Мъжете ги харесват и те ги карат да се чувстват абсолютно луди. Ето защо не се страхувайте да подчертавате тяхната красота с подходящо облекло, в което сте привлекателна, но не изглеждате вулгарно. За да разкриете красотата на бедрата си е важно и как се движите. Събудете жената в себе си и нека всяко ваше движение показва красивата ви осанка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До feltasprinterupmyassА ти какъв точно ще станеш?Епилирано мъжеподобие?Или свободомислеща личност, която си сменя пола, защото си мисли, че ако е жена, ще има по-лесен живот?Или вече си решил тази дилема?
51
0
 
21
 
! Отговори
физика за осми клас преди 5 години
Когато човек много иска да го харес(в)ат, е нервен. Всички, които излизат на сцена, на подиум, пред обектива, го правят, за да ги харесват. Дали има един ненервен артист, модел, спортист и от сорта есхибиционист. Колкото и да са привлекателни като външност, почти всички са с неудачни лични взаимоотношения. Когато центробежните сили са по-силни от центростремителните, личността се разпада.
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тези инфекции ги разпространяват мъжете!!!със една после с друга
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вагиналните инфекции се повлияват отлично с хомеопатични препарати.Понякога са причинени от пропускливо дебело черво и промяната на хранителния режим е достатъчна за да се преодолее проблема.
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Привличане = еВане, според статията.Всичко ви се свежда до първа и втора чакра.Нормално за тия ширини.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 41От 50..до 52
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Желателно е дрехите да са чист памук и да минават през ютия за дезинфекция.
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много вода се пие яде без сол никакво люто солено. Не се носят изкуствени сутиен и материи дрехи. Кожата иска да диша, при възможност се спи гол. Докато възпалението утихне. Пият се антибиотици, ако произхода на кандидата инфекция е много упорит.
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42Това са кандида инфекции. Гъбички. Тя защо не се лекува?Очевидно ги има и между краката. Дерматити по кожата, трудно се лекуват. Разни кандидат инфекции. Заразни са. Иска различни мехлеми, вътрешно локално лечение и външно третиране. Изключително висока хигиена особенно през летните месеци. Често смяна на бельо, кърпи. Пране над 60%.С бебешки прах, сaпун. Засегнатите участъци се третират с анти мико бета спирт. И пудра за да тушира пота, която отделя и с нея солите. Които я възпаляват.
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво 49!!!!
42
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46Вярно е това. Ако искаш света да обърне за теб една жена, правиш всичко за нея с цялото си сърце и уважение.
41
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ди, ване.
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво е истински мъж?????
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е истинска жена през погледа на един мъж????????
38
2
 
36
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Винаги съм смятал,че когото един мъж постъпва честно и почтено с една истинска жена,отнася се с цялото уважение,то тя ще направи всичко за него.Но възможно е това да са мой,персонални съждения,резултат от малкия ми опит с жените.Все пак не съм нито Фройд ,нито Роршах,така че моите изводи и мнения, може да не са меродавни. Но определено мога да кажа какъвто мъжа такава и жената
37
3
 
32
 
! Отговори
feltasprinterupmyass преди 5 години
Мхм, жените отдавна си използват интелектуалния потенциал, някои по-добре от други и се женят за образовани чужденци. Напоследък за съжаление изникнаха много безработни инстаграм кифли в бг, които се въртят около богати и тлъсти бизнесмени. Търсенето определя предлагането - високоинтелигентни мъже и търговци на прахове и храсти си търсят изкуствени коси, цици и кухи жени, такива се и предлагат. Такива ще станат и дъщерите ви за по-лесно. Идиокрация
36
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да има големи цици и под тях да има обриви и да намирисва!много ги обичам дебелите!поне има за хващане!!като хванеш месото и така хубаво се тресе!!!
35
11
 
23
 
! Отговори
Нерез преди 5 години
"Косата ви", "Очите ви", ехххх, Михаела, Михаела ... пак си писала глупости. Не е ли чифт едри и надървени цици, хубав обемен и стегнат ***, и дълги, добре оформени крака, изобщо не ми я хвали. "Очите ви" ... женски фантазии :))) И тия мацки от VS, дето ни ги пробутвате при подобни статии, не са перфектния идеал за плющене, от един дърт е-бач да го знаете това. Стават, но са твърде кокалести, друго търсят мъжете.
34
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен да си вземеш някоя хвърляне на гюле четвърти курс от спортната академия. Поне знаеш че ще е завършена, като визия. Гласа и от самосебе си ще мутира.Само трябва да започне да се подстригва, като мъж. И ще си живееш 100 години спокойно.
33
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да е грозна дебела с тлъстини!да не можеш да откриеш интимните и части!да можеш да си лягаш върху нея като дюшек!да те топли зимата ,че отоплението скъпо.като излизаш с нея да се чувстваш защитен!тя ще ме пази!да изкарва много парички да ми купува всичко!!!муцуната да е много грозна да не ми изневерява!!!!аз да си кръшкал пък с красиви и да ги лъжа ,че ги обичам и те да ми вярват!