6 начина да събудите желанието за секс в партньора си

Напомнете му за последния път, когато сексът беше хубав
19 юли 2018 23:00, Михаела Лазарова
34
6 начина да събудите желанието за секс в партньора си
Снимка: pixabay

В любовта инициативата е много важна, особено що се отнася до секса в една връзка. В динамиката на ежедневието понякога не ни остава време, за да се замислим за онези малки неща, които ни помагат да поддържаме искрата между нас и партньора ни, като това как да събудим желанието за секс в него.

Вижте няколко идеи, които ще повдигнат настроението ви за любов.

Вземете си заедно душ

Един от най-романтичните подходи, с които може да предразположите любимия човек за интимни ласки е да си вземете заедно душ или вана. Ако разполагате с вана, пригответе я, запалете ароматни свещи и поканете любимия. Разбира се бихте могли и да го изненадате и под душа, а след него да го поглезите с лек масаж.

Секси бельо

На първо място купуването и носенето на секси бельо ще ви кара да се чувствате добре, да бъдете уверени в своята привлекателност. Ако искате да събудите желанието за секс в партньора си, сложете си бельо в любимия му цвят. Той харесва дантела, сатен...? Облечете ги, а за финал поставете онзи аромат, който знаете, че го влудява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
М о де ра тор, с особенно мнение към коментар 13.Тази жена се представя за друга жена, мъж, човек. Обърнете внимание!!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13Кой ти ли не искаш да го виждаш!? Ти от чий профил пишеш пак? Коя си!? За коя се представяш онази многото лица и различните имена.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Този твой приятел прави любов с жена, която не само много харесва, но и най-вероятно обича. Той точно това ти казва, но по-индиректен начин. Може би не иска да те нарани и незнае как да ти каже истината.
13
0
 
2
 
! Отговори
точно така е преди 5 години
Какво като има сексуално привличане и силни чувства. След настоятелно ухажване, вместо да се обади и да каже айде, катила първо се прави на "зает", след това хуква да търси каквито и да е други. Между другото всичко го знаеха що за стока е и правеха знаци, а някои ме гледаха състрадателно подигравателно. Мисля, че е повече от ясно, че не искам да го виждам, нито да му желая нещо добро.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разделени са явно. Той си има друга жена, тя си има друг мъж. Било, каквото било но явно е приключило. Дали той така е поискал, дали тя не се знае. Това с държането на сухо не е точно, така. Явно са се разделили. Не знаем какво е.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12Ти виждал ли си жена 100 кила и жена 50-55 кила? Защото ако не си виждал сложи си очила, ако си патологичен случай минавай автоматично на лупи.Ако са скарани поради някаква причина затова между тях липсва близост. Това не означава, че жената е глиган. Те си знаят какво е.
10
1
 
12
 
! Отговори
Тактика преди 5 години
Носите на булката чаша вода, аналгин и пакет с крилца. Тя поглежда изненадано и казва "Ама защо, не ме боли глава, не съм и в цикъл". След това няма къде да мърда и я почвате.
9
1
 
6
 
! Отговори
бе стига бе преди 5 години
Като се прибере от работа към 23ч яде и заспива, сутрин яде и тръгва. Събота и неделя си доспива. Може да спи денонощно. Много работи и е много уморен.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ти само с глигани ли си бил бе
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Именно че го е държала прекалено дълго на сухо и той от лъскане в килера по 10 пъти е станал полу импотент или вече е навикнал на все по-мощни стимули видяни от порнюхите каквито жената не предлага с нейните 100кила и 30% телесни мазнини, но някои може и такова да харесват.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То партньора е винаги готов, ама партньорката е трудния фланг. Там трее яка подготовка та чак да ти писне!
5
3
 
6
 
! Отговори
Koмунист преди 5 години
Аз го събуждам,като му целувам изрусения перчем.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото мъжа не те превлича достатъчно сексуално. Ако ще са се влачиш, ако те кефи на макс правиш правиш невъобразим секс, любов. Умората ти изчезва на мига. Просто е твоя сексуален партньор. И ти е секси, топло, кеф удоволствие.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това му е толкова хубаво тази жена. Той има много силни чувства към нея и за това му се получават нещата с нея. Явно толкова я обича, че не иска тя да се отделя от неговото тяло. Той иска да я чувства ден и нощ. Тя за него е целия му свят. Брато.., той много я обича има някакви много силни чувства към нея. И неописуем копнеж да е само с тази жена винаги. Нещо те е и*згъбаркал.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брат този те е пуснал по нанадолнището на динени кори.Парзаляй се!!! Напротив! Той много си я харесва. Да не кажа, че е влюбен в нея. Нещо теб те б*ъзика или не иска да се издава, че е лудо влюбен в нея.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам един приятел прави любов със жена която, дори не харесва. Свършва с нея два пъти, ако са останали цяла нощ заедно цяла нощ ще свършва с нея. Кажете ми това не е ли ***.., изобщо не я харесва, но тя очевидно сексуално го е побъркала.Искам мнение на експерти по отношение на техния секс и това противоречие на мъжа. Не я харесва, но сексуално той е повече удовлетворен от нея. И иска това да не свършва. Той си я иска отново сексуално.