Как да се усещате пак привлекателни след раждането?

Обърнете внимание на начина си на хранене, дори да кърмите
21 юли 2018 23:00, Михаела Лазарова
13
Как да се усещате пак привлекателни след раждането?
Снимка: unsplash

Следродилният период е един от най-трудните за жената, не само заради появата на бебето и грижите за него. Всяка жена иска да бъде привлекателна, секси, особено за любимия си мъж. Въпреки да знае, че след 9-те месеца в живота ѝ ще се появи нещо прекрасно и всеки килограм отгоре и малко стрии напълно си заслужават, за нея е трудно да приеме как изглежда тялото ѝ след раждането.

Някои жени успяват да влязат във форма за месец-два, докато за други периодът на възстановяване е по-продължителен. Тогава усещането ѝ за привлекателност може да се изгуби. Как да го възвърнете и да се чувствате отново секси?

Никой не очаква от вас да бъдете с фигура на модел след раждането

Със сигурност разглеждате всяка една ваша част от тялото си, мислейки си колко се е променила. Прегърнете новото си тяло, за да се чувствате отново секси след раждането. Приемете, че формата му се е променила, така че веднага след раждането няма да може да носите любимите си джинси. Въпреки това носете нещо, което да приляга на новата ви фигура и всеки път, когато го облечете да се чувствате добре.

Спете достатъчно, доколкото можете, разбира се. Кърменето и всички грижи около бебето, тревожността, стресът, са едни от най-честите причини жените да губят интерес към себе си. Дори ако сте вкъщи сами с вашето бебе, уверете се, че косата ви изглежда добре и че носите нещо, което ви харесва. Не се оплаквайте, че нямате време, има прически, които отнемат само две минути, за да ви помогнат бързо да коригирате косата си, за да се чувствате отново секси след раждането.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-важното не е как да се усещат , а как да са привлекателни в действителност. Защото за много е по-лесно да се извиняват с това че са раждали , докато набиват пастички пред фейса. Моята роди януари и с извинението че е студено и трябва да си стои вкъщи - качи 20 кг СЛЕД като роди.
4
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето жени, като родят, стават като кофи!!!
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да се УСЕЩАТЕ пак привлекателни?Друсайте се!Допринася да се усещате всякак.
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами как. Като натъпчете мъжът си с храна и излишни калории да стане и той *** като вас, и продължете да се тъпчете и дебелеете в синхрон. Така е по-лесно, и го правите непривлекателен за други жени.
1
3
 
29
 
! Отговори
Edna преди 5 години
Статията е написана с желание да помогне на жените в този важен момент, но звучи малко назидателно, което ме подразни. Имало прически, които се правели за 2 минути, всеки можел да отдели час за фитнес, за да изглежда добре. Хора, понякога нямам и 10 секунди, за да отида до тоалетната, какво остава за процедури и фитнес. Може би повечето неща са валидни за дами, които могат да разчитат на солидна ежедневна помощ, нещо, което не е валидно за всички. Така че обобщенията в статията не са уместни.