Болезнен секс? Ето какво може да го причини

Вагиналната сухота е една от най-честите причини за болка
22 юли 2018 23:00, Михаела Лазарова
46
Болезнен секс? Ето какво може да го причини
Снимка: unsplash

Сексът трябва да носи удоволствие. Понякога се случва да не достигнем до оргазъм, но въпреки това половият акт да ни е бил приятен. Но на какво се дължи болката по време на секс и защо не бива да я подминаваме?

Вагинални контракции

По време на полов акт, при някои жени се наблюдават неволни вагинални контракци, които могат да причинят дискомфорт или болка. Обикновено вагинални контракции се случват в сватбената нощ, под влияние на стрес, страх.

Грешен избор на секс поза

Със сигурност има някои секс пози, които могат да причинят болка по време на полов акт. Ако се чувствате неудобно по време на определена, просто я сменете с тази, която ще ви достави удоволствие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившия ми мъж беше лоена топка, но такъв секс правеше че цяла седмица исках по три пъти на ден от него. Въпреки това се разделихме. Сега съм омъжена за спортист бивш спортист да не коментирам мъжкото му достойнство, защото е нелепо. А и той е стабилен мъж не ждрольо. Повече е човек. И не само качества бол. Другия ловната топка си е повърхностен лъжовен,нестабилен.*** действа първо, след това го обмисля първичен.. Маймун.Не го бива в нищо, ако е завързал любов бързо я отписва. Не става за любов.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Номре 13 да се лекува , щото е импотентен
10
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миоми! Миомите могат да притискат нерв.Лечение с билки номер 1 и билки номер 2 в продължение на 3 години. Има хапче - 12 бр месечно по един брой в продължение на една година. Само за лекарки и роднини на лекарки или срещу заплащане - 5000.00 лв. Херния - дискова (на гръбначния стълб). Оперативно лечение.
9
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая статия от списание от 19 век ли я преписахте. "Вагинални контракции в сватбената нощ от стрес или страх" :-) На дали има девствени, които със страх и стрес очакват сватбената си нощ.
8
5
 
20
 
! Отговори
Пак важен пропуск! преди 5 години
Михаелоооо,Пропуснала си да кажеш на господата, че нормална жена не търси прекалено голям мъжки атрибут! Това трябваше да бъде 1 сред изброените от теб причини.Мъжете, дори когато нямат реално основание, се комплексират от мисълта, че жените предпочитат прекалено надарените в това отношение. Не е вярно! Такъв мъж търси само жена, която е принудена от природата да направи това. Който не разбира какво искам да кажа, нека прочете още веднъж романа "Кръстникът", там е описан такъв женски проблем.
7
5
 
16
 
! Отговори
мечти преди 5 години
Сега и жени ли почнаха да внасят на българина, с цел човешки бебета? Понеже българките са грозни и баби?
6
11
 
14
 
! Отговори
Рон Джереми преди 5 години
Имам колега с 29 сантиметров член, като диаметъра му е като половинка от минерална вода. Та той ми е споделял, че много жени ги боли, но постоянно го търсят
5
7
 
10
 
! Отговори
пенция преди 5 години
Защо да признавам нещо, казвам че първия ни мисли за ***, най-вероятно в такава среда е отрасъл. Човешки бебета хахаха
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пенциПризнаваш си, че си и/ди/от.
3
11
 
11
 
! Отговори
пенция преди 5 години
Този първия ни говори като на някакви ***.
2
11
 
14
 
! Отговори
До 1-ви преди 5 години
то хубаво , това дето го разправяш, проблемът е че с толкова чужденци/ки по морето много хора реват на умряло при доктора, туй рускините и украйнките ще донесат много зараза - тъй че се пазете, щот после всичко са проблеми.
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правете секс без презервативи. Сексът е само за възрастни и пълнолетни. Сексът е с цел пълнолетни мъж и жена да създадат човешки животи и да се раждат човешки бебета