5-те знака, че не сте готови за връзка

Избягвате интимността, прибързвайки със секса
28 юли 2018 14:30, Михаела Лазарова
4
5-те знака, че не сте готови за връзка
Снимка: unspalsh

С цялото си сърце искате да имате връзка. Омръзнало ви е да сте необвързани и копнеете да подарите любовта си на човек, който да ви отвърне със същото. Или пък сте имали неуспешни връзки в миналото, за чийто провал все още нямате отговорите.

Има някои неща, които вероятно правите и които подсказват, че не сте готови за истинска връзка. Те ще ви помогнат да осъзнаете къде грешите.

1. Не сте опознали себе си сексуално и емоционално.

Сексуалността е неразривна част от психиката и емоционалността. Ето защо, ако все още не се познавате в тези дълбини, ще ви е трудно да подберете подходящ партньор за себе си. При не добро познаване на себе си хората са склонни да имат нереалистични очаквания за партньорите и връзките си, което пречи на щастието и откриването на точния човек.

2. Вярвате, че хората показват истинската си същност и говорят честно.

Ако сте наивни и прекалено доверчиви, очакванията ви също често биват сривани със земята. Дори да сте били лъгани или разочаровани в миналото, не си взимате поука и продължавате да приемате казаното за чиста монета. Вероятно все още не сте си научили урока и не сте готови за връзка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
хаха преди 5 години
хаха
1
3
 
7
 
! Отговори
Безпарковеца преди 5 години
Не ти стигат кинти