Край, край... 4 стъпки да си върнете бившия

Не го търсете веднага след раздялата, вижте кога и как
28 юли 2018 22:50, Михаела Лазарова
11
Край, край... 4 стъпки да си върнете бившия
Снимка: unsplash

Наскоро сте се разделили с партньора си, но мислите, че раздялата е била грешка и дори таите надежда, че ще се съберете.

Макар да има моменти, в които се съмнявате, че сте един за друг, дълбоко в сърцето си все още имате чувства към този човек и не сте готови да го пуснете.

Ако изпитвате подобни емоции, то най-важното е да му дадете време и пространство, да не го притискате, за да може и двамата да сте сигурни в решението си.

Ето кои са важните стъпки, които ще ви помогнат да се съберете с бившия партньор.

Концентрирайте се върху себе си

Не му показвайте, че отчаяно искате да се върне при вас. Напротив, демонстрирайте любов към себе си, фокусирайте се върху вашата личност. Търсете начини да се забавлявате без него, да откриете щастието в дейности, които можете да вършите без него. Ако се съсредоточите върху себе си вместо да насочите цялата си енергия към него, ще се развиете повече като личност и можете да станете отново атрактивна за него именно поради тази причина. В обратен случай, фокусирането върху него и полагането на отчаяни усилия да си го върнете, може да доведе до съжалението му, не и до обич.

Освободете се от очакванията си

Спрете да мечтаете, че той ще се върне при вас. Просто почакайте и ще видите какво ще се случи, но без да се надявате прекалено и да имате свръхочаквания. Ако поддържате някаква връзка, чувате се от време на време – добре, насладете се на тези отношения. Но не ги използвайте за опорна точка за множество напразни надежди. Бъдете по-резервирана в разговорите с него и не показвайте, че имате надежди да се съберете отново. Ако го потърсите и той не се държи с вас по начина, по който очаквате, не се ядосвайте и не показвайте раздразнителност. Тъй като това само ще го отдалечи от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
35
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
Надежда всяка забравете !
7
5
 
47
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Се едно да четеш книга, която краят й те е разочаровал. И 2-ри път, и 3-ти път да я четеш. края никога не се променя... Край и ТОЧКА!
6
6
 
47
 
! Отговори
От край до финал преди 5 години
Не се залъгвйте с псевдопиятелство!Затръшнете всички врати и прозорци и гледайте напред, хвърляйки поглед встрани, за да не изпуснете новата любов, която ви чака зад ъгъла.Не се плашете от нея, Тя Е за вас!:)*
5
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив като се освободи от нереалистичните си очаквания бабата може да се върне веднага но единствено съпроводено с последно предупреждение и признаване на вината. И за възстановяване на всяко разхищение на жизненоважна семенна течност на мъжа за което жената носи вина и отговорност следва да се заплаща от нейна страна. Това не е даром.
4
3
 
48
 
! Отговори
Рекс Тилърсън преди 5 години
До 3. Ти си бил изключително ограничен човек. Умни приказки говориш. Точно така насърчавай жените да си мислят, че всеки път когато сгафят могат да купят мъжа със секс. Само, че грешиш! Това е все едно да обърна няколко шамара на приятелката си (ей така за кеф) или да и изневеря, а след това да и подхвърля няколко стотин лева като на куче и да и кажа *** си купи нещо от мола.
3
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отпусни се и му дай най-добрия секс.Задния двор,фостето,насекъде къде поиска.След това задръж, поискай твоето, ако не ти го даде, ритни го!
2
6
 
62
 
! Отговори
Тя не иска преди 5 години
да си върне него. Иска да получи отново достъп до неговия портфейл или до полезните му връзки. Ако е класическа кифла.Но ако е все още влюбена, романтична жена, би трябвало най-напред да обмисли въпроса защо връзката им се е разпаднала и дали си струва да се вторачва така упорито точно в този човек. Той заслужава ли такива чувства и всеотдайност? Защото светът е пълен със свестни момчета, мечтаещи да срещнат жена, която е способна да ги обикне искрено. Но не тях забелязват жените. Защо ли?
1
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави секс и ще се оправиш !