Седмичен любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018-а

Първата седмица на август няма да е много благоприятна
30 юли 2018 07:50, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018-а
Снимка: unspalsh

В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония в любовния си живот. Марс все още се движи ретроградно, но ще отстъпи на Уран – планетата на хаоса, внезапната промяна. Обикновено когато тези две планети са в определена позиция една към друга, сме склонни да казваме неща, за които съжаляваме на по-късен етап.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако не внимавате тази седмица с финансите, те биха могли да провалят любовния ви живот. Може би си мислите, че единственият начин да запазите текущите си взаимоотношения е като „вложите“ пари в тях. Не поемайте този риск, за да не изпаднете във финансови неволи. Ако половинката ви има финансови планове, идеи, това е чудесно, но не бъдете неговата/нейната мажоретка.

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на любимия човек. Най-добрият начин да не се стига до това е да споделите емоциите с партньора и да се опитате да ги овладеете, доколкото е възможно. Не наказвайте връзката си заради работата.

Близнаци

Вярвате в нещо определено, но половинката ви сякаш не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за специфична ситуация, като виждане за живота, нещо свързано с работата.

Ако сте необвързани и имате флирт с някого или нови познанства, може да останете разочаровани, осъзнавайки че ценностите ви се разминават. Уважаеми Близнаци, това е само урок, който ще ви научи да останете верни на себе си, точният човек ще се появи на вашия път.

Пoвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари