Седмичен любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018-а

Първата седмица на август няма да е много благоприятна
30 юли 2018 07:50, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 30 юли – 5 август 2018-а
Снимка: unspalsh

В първата седмица на август определено няма да усещаме хармония в любовния си живот. Марс все още се движи ретроградно, но ще отстъпи на Уран – планетата на хаоса, внезапната промяна. Обикновено когато тези две планети са в определена позиция една към друга, сме склонни да казваме неща, за които съжаляваме на по-късен етап.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако не внимавате тази седмица с финансите, те биха могли да провалят любовния ви живот. Може би си мислите, че единственият начин да запазите текущите си взаимоотношения е като „вложите“ пари в тях. Не поемайте този риск, за да не изпаднете във финансови неволи. Ако половинката ви има финансови планове, идеи, това е чудесно, но не бъдете неговата/нейната мажоретка.

Телец

Телците ще бъдат разочаровани в работата. Гневът, който ще бъде част от настроенията ви ще ви подтикне да си го изкарате на любимия човек. Най-добрият начин да не се стига до това е да споделите емоциите с партньора и да се опитате да ги овладеете, доколкото е възможно. Не наказвайте връзката си заради работата.

Близнаци

Вярвате в нещо определено, но половинката ви сякаш не възприема вижданията ви. Това ще ви разочарова. Може да се касае за специфична ситуация, като виждане за живота, нещо свързано с работата.

Ако сте необвързани и имате флирт с някого или нови познанства, може да останете разочаровани, осъзнавайки че ценностите ви се разминават. Уважаеми Близнаци, това е само урок, който ще ви научи да останете верни на себе си, точният човек ще се появи на вашия път.

Пoвече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от Ако щете - вярвайте
4 фрази, от които на необвързаните им е писнало!
Напиши коментар Коментари

Орлин Павлов започва национално турне
Орлин Павлов започва национално турне

Орлин Павлов започва национално турне

20 мъдри мисли на Петър Дънов за любовта
20 мъдри мисли на Петър Дънов за любовта

20 мъдри мисли на Петър Дънов за любовта