Горещо: Кои зодии имат страстна любов с Телец?

Дипломатичен, може би малко алчен, който не харесва конфликтите
11 авг 2018 20:35, Илияна Николова
10
Горещо: Кои зодии имат страстна любов с Телец?
Снимка: Pixabay

Негова управляваща планета е Венера, но Луната също има влияние върху знака му.

Зодия Телец – спокоен, дипломатичен, може би малко алчен, който не харесва конфликтите. В любовна връзка срещне ли се с Рака, между тях се случва нещо необикновено (повече вижте тук), но с кои други зодии може да изживее страстна любов? 

Телец и Телец
 
Когато в една връзка се съберат двама Телци, те откриват удоволствие от секса, което никога не са имали възможност да преживеят, защото напълно разбират взаимната нужда от докосване и стимулиране на всички сетива. Знакът на Телец е най-чувственият знак в целия зодиак, но само, когато те не са твърде мързеливи, за да открият своята сексуалност.
 
Проблемът, с който могат да се срещнат, е възможността никой от тях да няма достатъчно инициатива. За щастие тяхната упоритост им помага да преодолеят малките пречки.
 
Телците са неспособни да се променят и понякога могат да имат проблеми с доверието. Ако някой от двамата партньори е имал разочароваща връзка, ще му бъде трудно да възстанови доверието.
 
Знакът на Телеца е земен знак, управляван от Венера. Конфликти между двама представители на тази зодия могат да възникнат, само ако ценностите им се разминават. И все пак, в повечето случаи, те ще си дадат достатъчно пространство един на друг, за да зададат индивидуален списък с приоритети и да намерят компромис.
 
Телец и Телец толкова си пасват в любовта, че се радват да имат половинка до себе си, с която могат да вършат неща, които им харесват без чувство за вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
0
 
! Отговори
добре сме преди 5 години
разминаване нямам допирни с горепосочените зодии
8
5
 
0
 
! Отговори
менте религия преди 5 години
Мен никой не ме интересува
7
4
 
2
 
! Отговори
интриганти преди 5 години
до 4 а ти си зодия лъжец както и статията е лъжлива
6
3
 
0
 
! Отговори
:) преди 5 години
Мен ме интересува мъж стрелец?
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора!Всички ще умрем един ден.Дори и столетниците.Единственият начин човешкият видда съществува е да се възпроизвеждаме.А единственият начин да се възпроизвеждаме етуй в онуй.Сега разбрахте ли?
4
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бягайте делече от телци! Ако търсят вашето внимание, значи искат да ви използват за нещо. Интересува ги само успеха и парите и са готови да прегазят всеки, който им попречи да постигнат целите си. Ако не вярвате, кажете им някой път, че не можете да им помогнете за нещо и шанса да не ви се обадят повече е доста голям. Тотално нямат реалистична преценка за себе си и обичат хората около тях да ги подкрепят в тези им заблуждения. Големи интриганти и винаги правото е на тяхна страна!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че всички тези приказки са нонсенс.Козата си сака пръч.Ако туй е в онуй, всичко е наред.
2
3
 
3
 
! Отговори
До 1: преди 5 години
В случая става въпрос за страстна любов тоест за се-кс! Иначе най-добрият вариант за любов и брак за Телеца е Дева, както и обратното за Девата Телец! Освен това и двете зодии могат да изградят добър и дълготраен съюз с Козирога и Рака, както и със самите себе си тоест Телец с Телец и Дева с Дева! Има и няколко зодии, които са добър вариант само за Телеца или само за Девата!
1
3
 
7
 
! Отговори
????????? преди 5 години
Нали в няколко статии на зодиакални теми тук препоръчват връзка между Телец и Козирог?А в горната статия не се казва нищо на тази тема.Да не би различните астролози да са на различни мнения? :))