Какво обичат да правят успелите хора през уикенда?

Занимания, които развиват интелекта и креативното мислене
11 авг 2018 19:51, Илияна Николова
29
Какво обичат да правят успелите хора през уикенда?
Снимка: Pixabay

Успехът се крие не само в неуморната работа и преследването на целите. Той е в малките неща, които ни карат да се отърсим от стреса, да си починем, да прекараме време в добра компания и смях. 

Уикендите са точно тези моменти, в които близките ни, хобитата, които обичаме и срещите с приятели ни дават енергия, сила, възможност за размисъл и самоусъвършенстване, така необходими за успеха.
 
Можете да почерпите добър опит от успешните хора. Разберете какво правят те през уикендите и свободното си време, за да подобрят постиженията си в работата и личния си живот.
 
Добиват нови умения
 
Успешните хора никога не се страхуват да пробват нови неща, дори да им се струват непостижими. Те се учат, опитват, любопитстват, обогатяват се чрез нови занимания и умения.
 
Планират времето си
 
Седмицата обикновено е динамична и напрегната. Ако не въведете ред в графика си, не само успехът ще ви се изплъзне между пръстите, но и нивата на стрес в тялото ви ще се повишат. Успешните хора умеят да планират времето си, така че хем да останат незасегнати от динамиката на ежедневието си, хем да подобрят резултатите и целите, които са си поставили.
 
Правят нещо забавно в неделя
 
Повечето хора прекарват неделята в мрънкане, че утре е понеделник. Това внася допълнително напрежение към и без това тревожния ви неделен следобед. Освен това ви кара да намразвате още и още онова, с което се занимавате. Вместо това опитайте да си създадете навик да правите нещо забавно в неделя. Няма значение какво ще е то, важното е да ви държи енергични, усмихнати и откъснати от мисълта за ужасния понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Билденбергски рай преди 5 години
Съвети за системните роби от кукловодите им. Демек: Бачкайте здраво и правете някакви скучни и ненужни неща в свободното си време само и само да не прозрете как си ви доим и паразитираме на ваш гръб.
19
1
 
4
 
! Отговори
успех преди 5 години
успех е да не се поддадеш на низките си страсти
18
1
 
1
 
! Отговори
успех преди 5 години
успех
17
3
 
6
 
! Отговори
не ме интересува преди 5 години
успелите хора не ходят на работа други работят за тях а дали са успели те си знаят
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз не съм от успелите, но си живея спокойно и имам време за почивка и за любимите ми хора.
15
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Искам да энам какъв е най големия усрех, според Илияна Николова!Или да питам Надя Николова
14
1
 
20
 
! Отговори
Момиче преди 5 години
Аз не съм от успелите но си чета книжки, ходя по планини, излизам с приятели и се забавлявам уикенда...
13
3
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 14Това съм го чувал от чишити с по 10000 лева доходи.----------------------------------------------------------------Май нещо не раэбираш.За теэи чишити не е проблем дохода, те могат да го удвояват без проблем. Но това е до време, след това разчитат на наследници...което е несигурно
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Повечето хора прекарват неделята в мрънкане, че утре е понеделник. Това внася допълнително напрежение към и без това тревожния ви неделен следобед."Това съм го чувал от чишити с по 10000 лева доходи.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Набиват суджуци - като най - успелият
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Първия път ме плашиха, караха ме с джипове, чупиха ми прозорци, удряха ме, звъняха ми по телефона, когато придобих законно оръжие (ама как ли са разбрали ????) и накрая, стана ясно, че или трябва да УБИЯ някого, или просто да взема каквото мога и да си тръгна.Вторият път стана по-бързо и лесно. Един съдия изпълнител дойде, каза, че има дългове от 3000 лева, запорираха всичко, включително банкова смета със 60000 лева. Разликата бе, че нямах френски посланик, да ме спари.
9
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Успеха е не определена величина, эа хората эа които казвате че са успели!!А кво правят в почивните си дни, си е тяхна работа...лична
8
0
 
6
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Тези неща ги правят успяващите. Като успеят борят бърнаута с алкохол и наркотици
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четат книги може би.
6
3
 
15
 
! Отговори
Селтака преди 5 години
Успелитепичиват уикенда и правят кекс ;)Всеки който си мисли че е успял и събота и неделя работи, НЕ Е УСПЯЛ !.
5
0
 
8
 
! Отговори
Зависи преди 5 години
За успешен мисли себе си и 19-годишният, който наскоро е взел матура :)
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Значи първият ти бизнес наистина е бил успешен, щом онези са се полакомили за него.За втория не ми стана ясно.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С други думи, вършат това, което правят много други хора, които са все още твърде млади, за да може да се разбере дали са успешни, а също и други хора, които осмислят себе си като обикновени (щото не сана ясно какво е това "успешни", според авторката)!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обясни ми го на мен, дето първата ми заплата беше 200 лева, първия ми бизнес го взеха мутрите, втория го взеха със съдия изпълнител...
1
1
 
7
 
! Отговори
Успял=богат преди 5 години
Да бутат приятелките си от мостове като се напият яко.