Те винаги са прави... Кои са най-конфликтните зодии?

Вижте какво показват картите на звездите и техните планети
11 авг 2018 17:53, Екип на Tialoto.bg
8
Те винаги са прави... Кои са най-конфликтните зодии?
Pixabay

Всеки знак има характерни и специфични черти, които влизат в конфликт с друг от зодиака. Какво показват картите на звездите и техните планети за тези отношения? Вижте кои зодии са в постоянен конфликт, според астролозите на Elle, както и примерите сред звездите.

Овен
 
Огненият характер на Овена е най-безкомпромисният сред всички в зодиака. Неслучайно зад този знак стои Марс. Според статистиката, най-враждебните отношения на представителите на тази зодия са с Телец, Везни и Стрелец. В първите два случая Марс влиза в опозиционно отношение с управляващата планета на Телец и Везни – Венера. Представителите на тези две зодии леко завиждат на способността на Овните да постигнат целите си лесно. Един от ярките примери на конфронтация са Виктория Бекъм (Овен) и Наоми Кембъл (Телец). Звездите се скараха преди години, когато супермоделът си позволи да критикува дизайнерката. Продължителният конфликт между Джордж Клуни (Телец) и Ръсел Кроу (Овен) също потвърждава тази теория.
 
Телец
 
Естетите от тази зодия се стремят към комфорт във всички области на живота си, защото основното за тях е да се наслаждават и да сведат до минимум всички неудобства. Затова са на нож със Скорпионите, които могат да ги раздразнят във всеки един момент с тяхната склонност към фатализъм. Ярък пример са отношенията между Джордж Клуни (Телец) и Леонардо ди Каприо (Скорпион). Говори се, че враждата между двете звезди е от дълги години и започва в момент, когато Ди Каприо реши да „свали“ Клуни от позицията на „Крал на Холивуд“.
 
Близнаци
 
Близнаците се отличават като интелектуалци и винаги привличат вниманието, защото Меркурий отговаря за тях – планетата на комуникацията и новите знания. С тези хора винаги има теми за разговор. Но понякога Близнаците изглеждат арогантни, защото разчитат на силата на своя ум и талант. И не пропускат да го демонстрират и налагат. Това често докосва чувствителните струни на Скорпионите, което води до продължителни конфликти. Именно поради тази причина се появиха кавги между Никол Кидман (Близнаци) и Джулия Робъртс (Скорпион). Двете не се понасяха на снимачната площадка на филма „Тайната е в техните очи“. Австралийската звезда непрекъснато закъснявала за снимките, не се придържала към сценария и давала съвети на целия филмов екип.
 
Рак
 
Знакът е под контрола на Луната, която дава на представителите на тази зодия чувствителност, привързаност към семейството и силна интуиция. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
не са им фен преди 5 години
избягвам конфликти и горните зодии
7
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Шеф на фирма с постоянно текучество на кадри съм, управител на хотел. Забелязал съм, че когато се увеличи броят на козирозите в колектива, работата в хотела е най-спорна, а атмосферата - спокойна. При превес на лъвове е обратно, за раците не ми се говори.
6
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Само раците, и то не само от изброените зодиакални знаци, търсят и намират навсякъде конфликт. Подвластни били на луната, нищо подобно, те просто са луди за връзване.
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А лъва къде е, селя.ни такива? Има само една зодия и това е Лъв. Другото е пълнеж, за да има и простосмъртните на какво да се радват.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девите- самомнителни досадници.
3
3
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник,..........//Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия!//
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирог - интриганти, търсещи постоянно конфликти с всички останали хора....
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еи ти блъскаш ли на село или имаш работници дето ги оправяш да ти с агрофитнеса аз върша всичко сам за разлика от теб а ти ползваи клиенти аре довиждане и много ти здраве