Йога за двойки – защо не? 8 причини да опитате

Какво по-хубаво от хармонията, която всички преследваме
12 авг 2018 19:05, Илияна Николова
3
Йога за двойки – защо не? 8 причини да опитате
Снимка: Youtube

Йогата е полезна за здравето и духа. Тя изгражда устойчиво тяло с фина мускулатура, в което се помещава истински здрав и балансиран дух. 

Какво по-хубаво от хармонията, която всички преследваме, но се чудим как да постигнем! Ако имате проблеми във връзката си и с партньора си търсите начини да ги изгладите, започнете да правите йога за двойки.
 
Йога има свойството да успокоява психиката, да отваря път за нови решения на проблемите, което ще помогне на вас и партньора ви да откриете нов път към себе си.
 
Ако все още се чудите как йога ще помогне на връзката ви, вижте:
 
1. Йога изгражда емоционална подкрепа.
 
В която и да е поза за изпълнение, вие ще трябва да разчитате на партньора си, не само на себе си. Ще правите упражнения, които не зависят само от вас, но и от него. Същото важи за половинката ви, която ще трябва да ви се довери. Това изгражда и развива доверието, което далеч надхвърля това в изпълнението на позите, навлиза и във връзката ви, помагайки ви да се преоткриете в друга светлина.
 
2. Насърчава интимността и секса.
 
Изследване, публикувано в Loyola University Health System през 2013 констатира, че йогата за двойки увеличава сексуалното напрежение между партньорите, повишава либидото и облекчава различни сексуални дисфункции.
 
3. Намалява стреса и тревожността.
 
Йога е известна с ползите си за психичното здраве. Повечето двойки се борят с различни степени на безпокойство във връзката си. Изпълнението на йога позите заедно ще ви помогне да се освободите от стреса и да си върнете доверието и хармонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 5 години
И йога става, но предпочитаме танци с гаджето. Вдигам го на "солници", въпреки че е два пъти по-тежък от мен, забавляваме се много:)
2
0
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Йога за тройки кога?
1
0
 
1
 
! Отговори
хи-ха-хе-хо преди 5 години
Йога не е Кама-сутра,бе!Между двете има доста голяма разлика!:)))!