Кои зодии имат гореща любов с Везните? Вижте!

Сантиментални са и определено осигуряват баланса в една връзка
16 авг 2018 11:00, Илияна Николова
21
Кои зодии имат гореща любов с Везните? Вижте!
Снимка: Pixabay

Тяхната управляваща планета е Венера, сантиментални са и определено те осигуряват баланса в една връзка. Зодия Везни – лесно комуникират и създават приятелства, но се влияят от чуждото мнение. Имат нужда от внимание, ухажване, а с кои три зодии могат да създадат силна любовна връзка, вижте в следващите редове.

Везни и Водолей

Водолеят може да помогне на представителя на Везни да изрази своята сексуалност. Проблемът е, че родените под знака на зодия Везни са прекалено загрижени за мнението на другите хора, що се отнася до това как показват сексуалността си.

Когато става въпрос за сексуалността, Водолеят има съвсем различен подход, той просто не се интересува от мнението на никого. Вместо това, живее живота си в постоянно търсене на свобода от всякакви табута или ограничения.

Като два въздушни знака, те ще се чувстват свободни да споделят своите сексуални желания един на друг. Няма да се страхуват от експерименти, общуването им в спалнята ще е с лекота. Сексуалните им отношения трябва да са силен стълб на цялата им връзка

Везни и Близнаци

Въздушни знаци, което подсказва за тяхната ментална връзка и словесно разбиране. Когато представители на зодия Везни решават да бъдат заедно с някого, те избират половинката си, заради характера и непосредствената им природа.

Везни нямат причина да се съмняват в собствената си преценка и вероятно ще повярват на своите любими Близнаци във всеки случай, освен когато тяхната непочтеност е твърде очевидна. В замяна, Близнаците ще уважат нуждата на Везната да флиртува, за да бъде приета и обичана и от други хора. За Везните е важно да бъдат харесвани, дори и да нямат намерение да изневеряват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Израел преди 5 години
Аман от измамливи хора искреност в човека не ,,яковци,,
13
1
 
0
 
! Отговори
извинете преди 5 години
Господ грешка на преводача шегувам се
12
1
 
0
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
Боже колко заблудени овце има и кози в своя си път това са характеристиките на земляните овце заблудени овце и кози предпочитам да съм намерена овца на правилното пасбище с правилният пастир Госпид е Пастир ъ
11
1
 
0
 
! Отговори
свобода преди 5 години
овцете са си овце водят се от ,,гласове,, ами слушайте и следвайте Гласа Ми покорни овце на Божието пасбище чуваш и следваш нищо сложно за да не отидеш в некое ,,дере,, затова аз съм овца не коза слушам Гласа Му и Го следвам нищо сложно животосмисмислено Добрият Пастир Бог ъ
10
1
 
0
 
! Отговори
коментари преди 5 години
гледаме в различни посоки въпрос на свобода кои как разбират свободата
9
1
 
0
 
! Отговори
невлюбен преди 5 години
никаква гореща любов нямам към никоя зодия не сме зодии
8
1
 
0
 
! Отговори
необвързан преди 5 години
нямам връзка с никоя зодия
7
1
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 5 години
никои
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мистър150Не казвам, че ти си сбъркан, а 5.
5
1
 
3
 
! Отговори
Жена Везни преди 5 години
До 150-сантиметровия мачо менВезните сме красиви и естети по природа. Рядко има мини варианти при нас. Съжалявам, пич. Виж някоя друга зодия
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До везни /5/Везните обикновено са умни и схващат бързо. Ти нещо си сбъркан, да не би *** да те е родила преждевременно или да те е преносила?
3
4
 
2
 
! Отговори
men 190 преди 5 години
До мистър150,ми няма те, мини везничките идват при мен, голямата везничка 190 см! Живота е несправедлив!!! Но ти не се предавай, ще си намериш.
2
6
 
20
 
! Отговори
С тъжнаУсмивкаКазвам преди 5 години
Познавах семейна двойка "Везни" и "Близнаци", абсолютно противоположни като манталитет, но със сходни възгледи по почти всички въпроси. Имаха 53 години безметежен брак, докато смъртта ги раздели. Няколко години по-късно пак се събраха - в един и същи гроб. Докато беше жива, в студ и пек, бабата всяка събота ходеше на гроба му, също и на големи празници, и на дати, важни за тяхното семейство. Младите понякога не я пускат - горещо е, грип има, кръвното си вдигнала, а тя - не та не, той ще ме чака!
1
6
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
писна ми от тия звездобройци!