Мъжки качества, които жените да ценят повече!?

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените
17 авг 2018 10:30, Илияна Николова
27
Мъжки качества, които жените да ценят повече!?
Снимка: Pixabay

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените, така както господата често споделят, че жените сме загадка за тях. Но и те не остават по-назад в някои отношения и на дамите също се налага да четат мисли и да разпознават какво се крие зад действията им. Като например кои са нещата, които мъжете биха искали повече да ценим в тях и в поведението им най-вече. На помощ в този процес на разгадаване идва д-р Сейди Алисън, американски психолог и експерт по връзки. Тя твърди, че мъжете искат техните положителни качества да бъдат оценени и признати от жените. И за какво още искат признание, четете в следващите редове.

Че са стабилни
 
При много двойки, особено тези, които имат деца, мъжете държат да бъде високо оценена тяхната стабилност като партньор в отглеждането на децата. Старанието им да се грижат за семейството си, поемането на отговорност и стабилното им поведение, разграничаващо се от ергенското, са важни фактори в техните очи, за които биха се радвали да получат признание. Така че, дами, отдавайте им нужното от време на време и не забравяйте да казвате "Благодаря". Грижовното и отговорно поведение не е презумпция за всички мъже, затова е хубаво да го оценяваме, когато е налице.
 
Умението им да намират бързо решение
 
Има неща, които не могат да се отрекат, сравнявайки мъжете и жените, и умението на господата да намират бързо решение на даден проблем е едно от тях. Мъжете се справят с тази задача често пъти по-добре от дамите, тъй като се съсредоточават само върху водещия проблем, без да мислят за всякакви други възможни усложнения - нещо, което е присъщо за жените. 
 
Професионалната етика
 
Трудно е да приемете закъснението на партньора ви след работа, както и това, че сякаш той е единственият служител във фирмата, на когото се възлагат отговорни задачи, което пък понякога пречи в изпълнението на семейните задължения, но е важно да оцените качествата на мъжа до вас. Това, че той е уважаван и му се делегират големи отговорности в професионален аспект трябва да ви радва и е добре да му го показвате понякога.

27
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
,,майната ви,, преди 8 месеца
непишат и говорят изопачават истината и в лоша свртлина но истината може да е не спусната с парашут от някои мижитурки в народното събрание
21
1
 
1
 
! Отговори
не лъжете преди 8 месеца
нямат измама в естеството си не са измамни
20
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Много добри съвети на психолога, но...приложими спрямо истински мъже. Когато имате вземане даване с *** или с мъж като л....о след дъжд, никакви съвети не са валидни.
19
0
 
0
 
! Отговори
да не се отказват преди 8 месеца
да са трудолюбиви не мързеливи да са находчиви и креативни романтични и грижовни в брака си
18
1
 
0
 
! Отговори
Лидерство преди 8 месеца
като че ли професионалните изяви дела отговорности нр толкова важни но не маловажни отколкото личностните качества на мъжа впечатляват самообладан не обладан от мании за пари и т.н зависимости алкохол цигари секс добър мъж верен на една жена и отговорен за семейството което автоматично му дава преднина превъзходство пред всички които живеят ден за ден мъже без работа във характера си за последователност и верност не
17
0
 
1
 
! Отговори
семейството на почит преди 8 месеца
да са готови да бранят брака си цял живот и верни бранят любовта си дома си децата си хетеросексуални
16
0
 
1
 
! Отговори
ценности ха преди 8 месеца
да ценят брака най-вече тогава жената е сигурна усмихната щастлива добре законна любов няма страх
15
1
 
0
 
! Отговори
интерсно преди 8 месеца
скачени съдове от Главата към главата на семейство и към жената която е слава на мъжа няма нрзаконност ъ
14
3
 
16
 
! Отговори
seselby преди 8 месеца
Жената трябва да върви до мъжа. И да го подкрепя. И да не дава лоша дума да се каже за него! До мъжа да върви! Не до роднини. Не до приятелки. Жената - с мъжа. И мъжът с жената! Не с майка си! Не с дружината си! С жената. Да пази името и. Да пази нея. Да я уважава. Да я цени. Да решава проблемите. Да премахва препятствията. Да не я кара да плаче. Да жадува усмивката и. Мъж-жена. Това е първата и най-важна връзка. Тя ражда живот. Създава дом.
Джоко Росич
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако си поема отговорностите като глава на семейство, ще има и респект.
12
3
 
33
 
! Отговори
от жена преди 8 месеца
Има свестни мъже! Не обичам да се слагат всички под общ знаменател. Както жените търсят свестни мъже, така и мъжете искат свестни жени. Не може само изисквания и претенции от едната страна. Не харесвам използвачките и мръбкащите жени, които само искат искат...За да получиш (отношение, подкрепа, любов, разбиране) трябва и ти да дадеш, така е честно! Всичко друго е използване, маниполации (независимо дали става дума за мъж/ жена)
11
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жените не оценяват грижата на мъжа, по-скоро си падат по мачовци защото обичат шамарите, закодирано е в тях като инстинкт да търсят грубата сила. Няма друга истина
10
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всичко което жената започне да цени повече се прибавя към списък с изисквания, които той е длъжен да осигури в излишество. Така че лицемерното "благодаря" си го запазете за себе си. След раждане на деца мъжът се превръща в един бабороб снабдител за всякакви глезотии и прищевки и отива на последно място по респект, на първо по отговорнсти.
9
7
 
9
 
! Отговори
Kim преди 8 месеца
Трябра венестият му букет да е твърд , и жените да нямат много претенции , защото и без това няма кой знае колко тояжки за яздене .
8
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Абе някъде може ли да се види списък с думите които се заменят с ***?
7
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Както пее Светльо от Хиподил - Оценявайте ме *** :)
6
1
 
20
 
! Отговори
Мъж по терлици преди 8 месеца
Трябва да го цени повече, ако си сменя чорапите и не спи с дрехите след 6-7 ракии :))))))))))))))
5
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мистерията случваща се в мъжката глава се нарича здрав разум, загадка за повечето жени.
4
7
 
32
 
! Отговори
Социолог преди 8 месеца
Само женски притенцийки ,много се вдигна цената на котето .
3
6
 
9
 
! Отговори
Greg преди 8 месеца
Sajaljavam za latinicata.
Majat trjabva da se griji za semeistvoto si, ne zastoto trjabva, a zastoto go obicha. Majat da podkrepja jena si i tja nego, tova e vsichko.

Всички рецепти за козунак на едно място
Всички рецепти за козунак на едно място

Всички рецепти за козунак на едно място

Как да сварим яйцата за Великден?
Как да сварим яйцата за Великден?

Как да сварим яйцата за Великден?