Мъжки качества, които жените да ценят повече!?

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените
17 авг 2018 10:30, Илияна Николова
27
Мъжки качества, които жените да ценят повече!?
Снимка: Pixabay

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените, така както господата често споделят, че жените сме загадка за тях. Но и те не остават по-назад в някои отношения и на дамите също се налага да четат мисли и да разпознават какво се крие зад действията им. Като например кои са нещата, които мъжете биха искали повече да ценим в тях и в поведението им най-вече. На помощ в този процес на разгадаване идва д-р Сейди Алисън, американски психолог и експерт по връзки. Тя твърди, че мъжете искат техните положителни качества да бъдат оценени и признати от жените. И за какво още искат признание, четете в следващите редове.

Че са стабилни
 
При много двойки, особено тези, които имат деца, мъжете държат да бъде високо оценена тяхната стабилност като партньор в отглеждането на децата. Старанието им да се грижат за семейството си, поемането на отговорност и стабилното им поведение, разграничаващо се от ергенското, са важни фактори в техните очи, за които биха се радвали да получат признание. Така че, дами, отдавайте им нужното от време на време и не забравяйте да казвате "Благодаря". Грижовното и отговорно поведение не е презумпция за всички мъже, затова е хубаво да го оценяваме, когато е налице.
 
Умението им да намират бързо решение
 
Има неща, които не могат да се отрекат, сравнявайки мъжете и жените, и умението на господата да намират бързо решение на даден проблем е едно от тях. Мъжете се справят с тази задача често пъти по-добре от дамите, тъй като се съсредоточават само върху водещия проблем, без да мислят за всякакви други възможни усложнения - нещо, което е присъщо за жените. 
 
Професионалната етика
 
Трудно е да приемете закъснението на партньора ви след работа, както и това, че сякаш той е единственият служител във фирмата, на когото се възлагат отговорни задачи, което пък понякога пречи в изпълнението на семейните задължения, но е важно да оцените качествата на мъжа до вас. Това, че той е уважаван и му се делегират големи отговорности в професионален аспект трябва да ви радва и е добре да му го показвате понякога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжа трябва да бъде скромен и тих. Безценно.
1
5
 
64
 
! Отговори
Жена ви го казва преди 5 години
Свестният мъж цена няма.Всяка жена е наясно по този въпрос, дори и златотърсачките. Даже и да си намери чичко-паричко, алчната и безскрупулна кифла тайничко ще завижда на онази, която е имала късмета да вземе свястно, мъжко момче за съпруг.