Мъжки качества, които жените да ценят повече!?

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените
17 авг 2018 10:30, Илияна Николова
27
Мъжки качества, които жените да ценят повече!?
Снимка: Pixabay

Какво се случва в мъжката глава понякога е мистерия за жените, така както господата често споделят, че жените сме загадка за тях. Но и те не остават по-назад в някои отношения и на дамите също се налага да четат мисли и да разпознават какво се крие зад действията им. Като например кои са нещата, които мъжете биха искали повече да ценим в тях и в поведението им най-вече. На помощ в този процес на разгадаване идва д-р Сейди Алисън, американски психолог и експерт по връзки. Тя твърди, че мъжете искат техните положителни качества да бъдат оценени и признати от жените. И за какво още искат признание, четете в следващите редове.

Че са стабилни
 
При много двойки, особено тези, които имат деца, мъжете държат да бъде високо оценена тяхната стабилност като партньор в отглеждането на децата. Старанието им да се грижат за семейството си, поемането на отговорност и стабилното им поведение, разграничаващо се от ергенското, са важни фактори в техните очи, за които биха се радвали да получат признание. Така че, дами, отдавайте им нужното от време на време и не забравяйте да казвате "Благодаря". Грижовното и отговорно поведение не е презумпция за всички мъже, затова е хубаво да го оценяваме, когато е налице.
 
Умението им да намират бързо решение
 
Има неща, които не могат да се отрекат, сравнявайки мъжете и жените, и умението на господата да намират бързо решение на даден проблем е едно от тях. Мъжете се справят с тази задача често пъти по-добре от дамите, тъй като се съсредоточават само върху водещия проблем, без да мислят за всякакви други възможни усложнения - нещо, което е присъщо за жените. 
 
Професионалната етика
 
Трудно е да приемете закъснението на партньора ви след работа, както и това, че сякаш той е единственият служител във фирмата, на когото се възлагат отговорни задачи, което пък понякога пречи в изпълнението на семейните задължения, но е важно да оцените качествата на мъжа до вас. Това, че той е уважаван и му се делегират големи отговорности в професионален аспект трябва да ви радва и е добре да му го показвате понякога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: мъжеженивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
,,майната ви,, преди 5 години
непишат и говорят изопачават истината и в лоша свртлина но истината може да е не спусната с парашут от някои мижитурки в народното събрание
21
1
 
1
 
! Отговори
не лъжете преди 5 години
нямат измама в естеството си не са измамни
20
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Много добри съвети на психолога, но...приложими спрямо истински мъже. Когато имате вземане даване с *** или с мъж като л....о след дъжд, никакви съвети не са валидни.
19
0
 
0
 
! Отговори
да не се отказват преди 5 години
да са трудолюбиви не мързеливи да са находчиви и креативни романтични и грижовни в брака си
18
1
 
0
 
! Отговори
Лидерство преди 5 години
като че ли професионалните изяви дела отговорности нр толкова важни но не маловажни отколкото личностните качества на мъжа впечатляват самообладан не обладан от мании за пари и т.н зависимости алкохол цигари секс добър мъж верен на една жена и отговорен за семейството което автоматично му дава преднина превъзходство пред всички които живеят ден за ден мъже без работа във характера си за последователност и верност не
17
0
 
1
 
! Отговори
семейството на почит преди 5 години
да са готови да бранят брака си цял живот и верни бранят любовта си дома си децата си хетеросексуални
16
0
 
1
 
! Отговори
ценности ха преди 5 години
да ценят брака най-вече тогава жената е сигурна усмихната щастлива добре законна любов няма страх
15
1
 
0
 
! Отговори
интерсно преди 5 години
скачени съдове от Главата към главата на семейство и към жената която е слава на мъжа няма нрзаконност ъ
14
3
 
17
 
! Отговори
seselby преди 5 години
Жената трябва да върви до мъжа. И да го подкрепя. И да не дава лоша дума да се каже за него! До мъжа да върви! Не до роднини. Не до приятелки. Жената - с мъжа. И мъжът с жената! Не с майка си! Не с дружината си! С жената. Да пази името и. Да пази нея. Да я уважава. Да я цени. Да решава проблемите. Да премахва препятствията. Да не я кара да плаче. Да жадува усмивката и. Мъж-жена. Това е първата и най-важна връзка. Тя ражда живот. Създава дом. Джоко Росич
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си поема отговорностите като глава на семейство, ще има и респект.
12
3
 
33
 
! Отговори
от жена преди 5 години
Има свестни мъже! Не обичам да се слагат всички под общ знаменател. Както жените търсят свестни мъже, така и мъжете искат свестни жени. Не може само изисквания и претенции от едната страна. Не харесвам използвачките и мръбкащите жени, които само искат искат...За да получиш (отношение, подкрепа, любов, разбиране) трябва и ти да дадеш, така е честно! Всичко друго е използване, маниполации (независимо дали става дума за мъж/ жена)
11
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените не оценяват грижата на мъжа, по-скоро си падат по мачовци защото обичат шамарите, закодирано е в тях като инстинкт да търсят грубата сила. Няма друга истина
10
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко което жената започне да цени повече се прибавя към списък с изисквания, които той е длъжен да осигури в излишество. Така че лицемерното "благодаря" си го запазете за себе си. След раждане на деца мъжът се превръща в един бабороб снабдител за всякакви глезотии и прищевки и отива на последно място по респект, на първо по отговорнсти.
9
7
 
9
 
! Отговори
Kim преди 5 години
Трябра венестият му букет да е твърд , и жените да нямат много претенции , защото и без това няма кой знае колко тояжки за яздене .
8
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Абе някъде може ли да се види списък с думите които се заменят с ***?
7
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Както пее Светльо от Хиподил - Оценявайте ме *** :)
6
1
 
20
 
! Отговори
Мъж по терлици преди 5 години
Трябва да го цени повече, ако си сменя чорапите и не спи с дрехите след 6-7 ракии :))))))))))))))
5
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мистерията случваща се в мъжката глава се нарича здрав разум, загадка за повечето жени.
4
7
 
33
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Само женски притенцийки ,много се вдигна цената на котето .
3
6
 
9
 
! Отговори
Greg преди 5 години
Sajaljavam za latinicata.Majat trjabva da se griji za semeistvoto si, ne zastoto trjabva, a zastoto go obicha. Majat da podkrepja jena si i tja nego, tova e vsichko.