Перфектната ви половинка според вашия месец

Родените през март търсят отдаденост
20 авг 2018 16:52, Иванка Гъркова
0
Перфектната ви половинка според вашия месец
Pixabay

Намирането на идеалната половинка е доста трудно нещо, но не и невъзможно. Може да си говорим с някой с часове и от държанието му да заключим, че той е роден за нас, но когато го опознаем по-добре, да установим, че първото впечатление ни е заблудило.  

"За всеки влак си има пътник", казват възрастните хора. Ако сте отчаяни и си мислите, че няма да срещнете подходящия човек, не бързайте със заключенията. Той може да е до вас, но вие да не го виждате. 
 
Ето коя е най-подходящата партия за вас според месеца, в който сте родени (част 1):
 
Януари
 
Ако искате сериозна връзка, уверете се, че до вас стои човек, на който може да се разчита. Вие сте доста амбициозни. Затова вашият партньор трябва да умее да ви предизвиква и насърчава за нови начинания. Освен това трябва да израства личностно с вас, а не да изостава, защото това ще ви дразни. 
 
Февруари
 
Вие сте самодостатъчни и доста горделиви. Не се интересувате от благото и удоволствието на никого. Това означава, че сте най-подходящи за партньор, който оценява трудния ви характер. Докато не намерите човек, който ви кара да се чувствате в безопасност и не се опитва да ви промени, не предприемайте по-сериозни обвързвания.  
 
Март
 
Безкористността е част от вашата природа. Вие сте много състрадателен човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари