Лъв, Козирог... Кои зодии са с най-голямото его?

Животът на тези хора се върти изцяло върху техния външен образ
25 авг 2018 22:12, Теодора Драгоева
6
Лъв, Козирог... Кои зодии са с най-голямото его?
Pixabay

Познавате ли хора, на които егото им е толкова голямо, че чак ги е погънало? Животът на тези хора се върти изцяло върху техния външен образ, който те намират за недостижим и перфектен. Те дори и недопускат, че може да имат някакви слабости или недостатъци. 

Те не приемат конструктивна критика, а ако някой се опита да им направи забележка - веднага се сблъсква с гнева им. Тези хора поддържат имиджа на увереност, но често са крехки от вътре и използват куха арогантност, с която маскират болката си. 
 
А ето и кои са зодиакалните знаци, които имат най-голямо его от всички: 
 
Разбира се, не всички представители на тези зодии са маниаци, подвластни на егото си. Сред тях има както съвестни, така и скромни лидери, които умеят да се учат от грешките си.
 
Лъв: Буквално се мисли за кралска особа
 
Когато един Лъв е напълно обсебен от своето его, той разговаря с всички останали сякаш се е качил на сцена и ги гледа от горе. Той някак умее да привлича вниманието по един естествен начин. Лъвовете се държат арогантно, когато се чувстват уязвими. Те държат всички да ги обичат и да ги харесват и когато това не е така, те се изнервят. Като цяло те гледат на себе си, като на специален човек. Те знаят, че имат някои несъвършенства, но са убедени, че кусурите им ги правят още по-красиви.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
9
 
! Отговори
козирог преди 5 години
Козирог съм и... въобще не се откривам в гореописаното. Не че има значение за хода на историята, но все пак!
4
5
 
4
 
! Отговори
самообладани преди 5 години
живота ми се върти извън зодиака себеуважение имам не уважавам егоисти сори
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Haha tyk vsyaka vtora "novina" e za zodii.Tova u faculteta po jurnalistika li go uchihte, kak da pravite horoscopes??
2
12
 
10
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Преди години имах интересна среща с Козирог, бивш състудент и съквартирант. Аз бях започнал работа няколко месеца по-рано, той беше безработен. От първата дума започна с разни инфантилни намеци и така няколко часа, дори докато му плащах сметката в ресторанта. Нищо не му казах, накрая му пожелах успех, той не отговори. Две години по-късно си намери работа.
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тези зодии, бе! Вярно аз съм Козирог, но живота ми се върти около това да уважавам всички хора и да не се гледам сам себе си. "Първо получи уважение и след това стани красив в очите на хората." Това ми е мотото.