Пасивно-агресивни ли сте според вашата зодия?

С тези хора трудно се общува, не приемат чуждо мнение
29 авг 2018 22:15, Теодора Драгоева
3
Пасивно-агресивни ли сте според вашата зодия?
Pixabay

Много е трудно да се общува с пасивно-агресивни хора. Когато се опитвате да водите по-разгорещен разговор или спор с тях, те някак си се затварят във себе си и в крайна сметка, вместо да стигнете до консенсус, нещата стават по-объркани. Но коя е най-лошата черта на пасивно-агресивния човек? Това, че той не вижда нищо лошо в поведението си на отрицание. 

Да разискваш проблем с него е все едно да се опитваш да говориш със стена. Той предварително е настроен да не приема чуждата позиция, а да държи на своето до край, дори да е в грешка. Някои зодиакални знаци притежават по-голямо количество пасивна агресия от други.
 
Ето и кои са те:
 
Дева
 
Девите не са големи почитатели на конфронтацията лице в лице и за това, когато попаднат в такава, вместо да си кажат какво ги притеснява, те замлъкват обидени. Проблемите обаче не се разрешават без разговори. Обичайният метод на ядосания човек от зодия Дева е, да прави пасивно-агресивни забележки. За Девата тези забележки може и да имат смисъл, но човекът отсреща не разбира какво точно се цели с тези злостни коментари и така нещата се объркват още повече.
 
Скорпион
 
Представителите на Скорпион са по-скоро агресивни, а не толкова пасивни хора, но когато става дума за конфликт, те често си служат с пасивна агресия. Най-често хората от този знак действат така спрямо хора, на които вече не вярват. По този начин те показват, че смятат нечие поведение за погрешно или несправедливо. Иначе всеки Скорпион е наясно, че споровете се разрешават с разговори, но понякога те просто искат да се дистанцират от тези разговори, използвайки пасивната агресия.

Козирог
 
Версията на Козирозите за пасивна агресивност е по-скоро проявата на високомерие спрямо друг човек. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
1
 
! Отговори
Приятел преди 5 години
,,Приятел в нужда се познава,, не съм от тези зодии голяма глупост зодиите
1
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз не съм ти приятел" поне си го казва. Наясно сте ,че той не ви е приятел, лъже ви и ви ***!След, това похвалете козирога пак.