Риби, Козирог... Кои са най-безкористните зодии?

Те са скромни и на тях определено може да се разчита
Обновена: 1 сеп 2018 20:14 | 1 сеп 2018 20:07, Иванка Гъркова
17
Риби, Козирог... Кои са най-безкористните зодии?
Pixabay

Има хора, които обичат, без да очакват обич в замяна. Които дават от себе си, без да чакат даденото да им бъде върнато под някаква форма или по някакъв начин. Тези хора не само са много скромни, но и наистина са добри, състрадателни и абсолютно безкористни. Има няколко зодии в зодиака, представителите на които, често са по-самоотвержени от другите. 

Ето и кои са те:
 
1. Риби
 
Да, Рибите са първи в списъка, когато става въпрос за безкористност. Те са готови да помагат на другите, дори и за собствена сметка. Думата "Не" не съществува в техния речник. Помолете за помощ човек от тази зодия и ще я получите незабавно. Рибите не искат никакво признание или възнаграждение за помощта, която са предложили.
 
2. Рак
 
Чувствителният Рак винаги се опитва да реши проблемите на другите. Той няма да има и миг спокойствие, ако негов близък човек е в беда. Хората от този знам мечтаят за благополучието на близките си. Те обичат безкористно и като цяло техният приоритет номер едно в живота им е да се грижат за другите, а не толкова за себе си.
 
3. Козирог
 
Практичният Козирог е човек, на когото можете да разчитате. Той е готов да помогне винаги, ако ситуацията се простира според възможностите му. 
 

17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Харолд Шипман - британския лекар, заподозрян за смъртта на над 250 пациенти е козирог - 14/01. Ако искате и други примери, но в случая Андрей Чикатило не става, защото е везни.
13
5
 
3
 
! Отговори
ТКЗС преди 5 месеца
За мъжете риби е вярно 100%. За жените риби нямам мнение, защото нямам такива в обкръжението си. Имах няколко познати раци жени. За тях може също да се каже, че е вярно. За мъж рак имам по-скоро отрицателни впечатления. Помагат, но и го правят, за да извлекат някаква изгода. Мъж козирог го почерпи или му обещай и ще се раздаде. Жените от тази зодия са подли и коварни (то коя не е). Не търсете безкористност при тях, защото едва ли ще я намерите!
12
5
 
3
 
! Отговори
нема лошо преди 5 месеца
глупости нищо не познахте
11
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак глупости. Нито една не познахте. Тия точно са си използвачи.
10
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези две зодии жена риба и мъж козирог са типичните Бони и Клайд. Винаги имат изгода от вас независимо за какво става дума. Те нямат кристално чисти души и не са сърцати. Не могат да имат кристални взаимоотношения с хората, дори и с тези с които правят любов. Тях най-много мамят изпращат лъжливи сигнали с една единствен цел, личната угода. Това, че го играят влюбени си има причина искат нещо от вас. Това са такава тиня хора, че който им повярва много ще бъде разочерован от тях.Не са ви приятели.
9
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези две зодии цена риба и мъж козирог са типичните Бони и Клайд. Винаги имат изгода от вас независимо за какво става дума. Те нямат кристално чисти души и не са сърцати. Не могат да имат кристални взаимоотношения с хората, дори и с тези с които правят любов. Тях най-много мамят изпращат лъжливи сигнали с една единствен цел, личната угода. Това, че го играят влюбени си има причина искат нещо от вас. Това са такава тиня хора, че който им повярва много ще бъде разочерован от тях.Не са ви приятели.
8
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако съберем жена риба с мъж козирог ще е най-добрата комбинация в подлост, лицемерие мръсотия, алчност интриги коварство. Не само са коварни и двете зодии, но са мерзавци по душа. Това са хора с двойствен начин на живот. Пред вас изкривяват действителността зад вас живее безгрижно и не изпитва и грам угризения, че и днес са ви "пуснали по пързалката". Хранят ви с лъжите си докато си кроят пъклените планове на ваш гръб и за ваша сметка.Но сметките им излизат без кръчмар и започва тежката тегоба.
7
23
 
11
 
! Отговори
Oh Boy преди 5 месеца
Ха... риби, козирог, водолей безкористни? Вие сериозно ли?
Козирогът е най- меркантилния егоист. Всички "зимни" са супер егоисти. Сигурно е от зимата :)
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Hahaha minalata sedmica kozirozite byaha obyaveni za naj-kovarnite
5
1
 
26
 
! Отговори
Ддд преди 5 месеца
Глупости! Безкористни са само истинските приятели. Най-често са от 1 до трима в идеалния случай.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма лоши черти и лоши зодии. Има хора, които не са си на мястото. Едно качество или тип поведение в едни случаи е полезно, в други пречи.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да де ,ама утре ще напишете за 10 те им лоши черти и нещата се обезсмислят .
2
10
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 месеца
говорете звезди, говорете, алена ви слуша!
1
2
 
26
 
! Отговори
Не важи за всички преди 5 месеца
Преди време ви разказах тук за Водолей, чиято единствена цел в живота е да муфти и ако не получи това, което му е харесало като доброволно даден подарък, използва измама. Трябва да се отбележи, че му харесва абсолютно всичко хубаво, което е притежание на други хора - вещи, пари, недвижими имоти, позиции в служебната йерархия, гаджета, полезни връзки. Ако вие имате някое от тези неща, а той не може да си го присвои - намразва ви, гласът му изтънява като на жена и ви говори с обвинителен тон!

Дневен хороскоп за 21 февруари
Дневен хороскоп за 21 февруари

Дневен хороскоп за 21 февруари

Черно и бяло – вечна комбинация и в маникюра (галерия)
Черно и бяло – вечна комбинация и в маникюра (галерия)

Черно и бяло – вечна комбинация и в маникюра (галерия)