Женската същност: 4 черти, които привличат мъжете

Успешните и силни жени са с добри социални умения
12 сеп 2018 22:30, Михаела Лазарова
21
Женската същност: 4 черти, които привличат мъжете
Снимка: Reuters

Смята се, че мъжете гледат по-повърхностно на връзките. Ето защо те търсят лековати жени, с които по-скоро да си прекарват добре, отколкото да се впускат в дълготрайни обвързващи отношения.

Този подход в повечето случаи е само в началото или в случаите, в които мъжът не търси истинска връзка. Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Кои са четирите характеристики на женската същност, които най-силно привличат мъжете?

Организираност

Силните жени с привлекателно обаяние обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочия, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една силна жена може да си партнира с тях, за да доведат заедно живота си до по-високо ниво.

Интелект

Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, хумор, поведение. Следователно средноинтелигентните и притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо умствено ниво.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
куратор-подканвач преди 5 години
Всъщност са две черти и две кръгчета !Не са четири черти.
15
4
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
Аааа и чертата дето разделя предника също заслужава внимание
14
4
 
14
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Мен най -много ме привлича чертата на жената която разделя задникаа и на две части!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.. и защо някаква повърхностна стара мома се намесва в отношенията брак, семейство, приятелства връзка отношения.тя каква работа има в тези отношения и при тези хора!?
12
5
 
3
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Работата, върху себе си е дълъг и търпелив процес. Когато се научиш на търпение към самия себе си. Ще изградиш трайни отношения с мъж и ще имаш цялото търпение за една майка в отглеждането и възпитанието на децата. Взимането на единни решения с мъжа без изпадане в тежки междуличностни отношения в решенията им. Така, че не този онзи в живота са ти виновни. Когато поемеш цялата вина се научаваш да бъдеш отговорен стабилен човек. Достоен за семейство. Без принцип човек е" топъл обяд без грам сол."
11
7
 
2
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
Верую, което да следва. Когато цял живот живееш от емоциите на други семейства се самозабравяш, че и твоето време е дошло и дори е минало. Подобни авторитетни хора с положение не могат да бъдат сравнявани с подобен род жени. И още по-малко да предявяват невиждани претенции към тях.Както се казва по народна му :"Оправи собствения си живот и тогава се вглеждаш в чуждия!" Тези хора жени, мъже семейства отношения, приятелства и прочие не са лъжица за твоята уста.И трябва да работиш, в/у себе си
10
8
 
3
 
! Отговори
Радан Канин преди 5 години
За да не е омъжена тя има очевиден проблем с общуването при мъжете. Или намирането на общ език с хората по принцип. Не е стигнала онази част в общуването си с мъж за да я поиска, като своя исконна съпруга. Която да му роди, отгледа и възпита деца. Да направи семейство, изгради дом и да взима общи единни решения по отношение възпитанието и отглеждането на децата. Самите хора са авторитетни личности. Не разбирам,защо въобще биват сравнявани с жена,която не следва собственото си изградено верую.
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие представяте ли си някаква жалка жена старата мома. Предявява претенции към жена с положение и статут омъжена 25 години с големи деца. Тя е не жалка картинка, а плачевно. Изобщо не може да се сравняват подобен род жени. Това е нелепо.
8
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти докога ще си вреш влажния нос в чужди юргани. На 100 % си Стара мома. Къде се буташ при жените със статут омъжени.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тази на фотото е като *** във филм за западните щати.Извинявайте ако обидих някого.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука под тая статия повечето коментари са на ментално обременена старица с претенции. Късно е бабо за коментари и мислене. трябваше навремето да говориш с човека и да мислиш... Не сега като испанска стара мома с претенции...
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започват да искат жената, кога е обвързана..., ангажирана. До тогава от 300 кладенци вода въртели идиотии.Други кифли с цел и нарочно. След това жената като се обвърже започва хилядите истории.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нахални особенно, ако е ангажирана омъжена, обвързана и досаджда.Да е останал с нея сега е с друг. Късно души за романтика.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единствената черта у жената която привлича мъжа е чертата която разделя дупето на две.Вервайте ми.Много съм стар и много знам.И все още го правя.Не като преди,но го правя понякога.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако настоява и прави път към нея по различни начини и поводи възможно е да се срещне с трупа и. Да не е ходил при други. Било какво било.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените не обичат мъж за две нощи. Уж му било хубаво, но търси други. Повече няма да я има. Как сам си набива тъча.