Романтични! Защо Лъвовете са идеални за връзка?

Истината е, че "за всеки влак си има пътник", но...
12 сеп 2018 22:37, Иванка Гъркова
16
Романтични! Защо Лъвовете са идеални за връзка?
Pixabay

Претърпявайки разочарование във връзката, най-вероятно сте по-предпазливи към всяко следващо обвързване, дори малко притеснени, че няма да намерите идеалната половинка. Истината е, че "за всеки влак си има пътник", просто трябва малко време, за да срещнете вашия човек.  

Вашето обкръжение и избора на партньор се определят от комплекс от фактори, един от които е силата на зодиакалните знаци. Просто всеки от нас се разбора по-добре с едни зодии. 
 
Ако общувате с представител на зодия лъв, който не е съвсем безразличен към вас, може да се поинтересувате кои са предимствата на този знак. Ето няколко от тях:
 
1. Те са много забавни
 
Лъвовете не обичат да скучаят. Те не могат просто да гледат телевизия или четат книга, времето им трябва да е запълнено с нещо по-вълнуващо. Независимо дали са на семейно събиране или в дискотека, те ще повдигат градуса на настроението. 
 
Друга характерна черта на представителите на този знак е, че са много любопитни. Ако има кутия пред тях, за която им е казано да не пипат, те няма да се стърпят и ще я отворят. 
 
2. Имат богат социален кръг
 
Те обичат да общуват с много хора, за тях не е присъщо да стоят сами с часове. Предимството да излизате с лъв е, че постоянно ще комуникирате с най-различни личности и никога няма да ви е скучно. Но ако сте интроверт, неговата богата програма няма да ви хареса и ще се наложи да поговорите с него. В случай, че му харесвате, той ще забави темпото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много комплелсари тука бе. Дишате ли прахта под лъвовете. Не може да си простите, че сте по-долна категория. Лъвът е смел, не е злобен, прощава винаги и всичко, жертвоготовен е, благороден, винаги е на страната на слабите, а не като всички други и е много жалостив и помага. Това е. Всичко, което вие не сте. И нека плюенето започне сега :-)
12
3
 
3
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
До /До ERICH// Не е така ,тя си ръководи въпреки мен,а и мен ме ръководи.Има и един недостатък ,за нея романтиката е лигавене и губене на време
11
6
 
7
 
! Отговори
ERICH преди 5 години
Съпругата ми е лъв,с ясно изразени ръководни качества.Като техн.директор ръководи /не командува /към 300 мъже ,та не съм аз ,който ще и се опре.Много всеотдайно грижовна ,но не натрапчиво.Организирана ,добра метематичка,много високо IQ,добра домакиня ,мълчалива.Харесва честните и коректни хора,ненавижда подмазвачите,клюкарите и интригантите.При конфликт предпочита срещения бой.Заради тези качества подчинените И я наричат /зад гърбът И/-г-жа центурион.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ходил съм с 2-3 лъвици Последно бившата ми жена, която ми разгони фамилията.Много са жестоки, когато им кефне!
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изобщо лъвът е една от най-отвратителните зодии.Мъжете зодии, също не са стока ,както и жените.
8
1
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Лъвовете да не эабравят, че Лъвът се води цар на на животните а не хората!
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовете забавни но не и ако са бивши милиционери.
6
8
 
3
 
! Отговори
Роско Канигин преди 5 години
Хванал съм си една руса п, и, ч, к, а и правя най-върховния се възможен секс с нея. Да ви кажа още не знам коя зодия е. Не ми е за бройката нито за едната нощ. Още съм само с нея. И въобще нямам намерение да се разделяме с нея с повод и без повод с нея. За да се хване с друг? Не искам да се докарам до там. Такава издънка чак не съм станал все още.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са ми едни и същи.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Много са твърди глави. Гадове в червата. Мръсни по душа и рождение. Никакви добродетели в един човек. Нищо.., просто едно нищо. Те са най - прави за всичко никога не са виновни и са страшно ценични груби и арогантни.
3
5
 
2
 
! Отговори
Лъв преди 5 години
До АнонименА кви са
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените - лъвици са нещо отвратително............надути грандоманки, хич не се хващайте с тях, много ще съжалявате!!!И в секса не са нищо особено!
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нит са романтични , нит добри за връзки. В с екса също са посредствени.