Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 септември

Флиртове за Близнаците, разочарования за Телците
17 сеп 2018 07:50, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 септември
Снимка: unsplash

През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева.

За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което ще помогне да балансираме комуникацията с партньора. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

През тази седмица ще бъдете малко хаотични. Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си, включително и за любовта. Вашият владетел Марс, няма да бъде в добра позиция с променливия Уран. Възможно е да направите неща, за които да съжалявате на по-късен етап. В края на седмицата комуникацията с половинката ще се подобри.

Телец

Чувствате се изключително неспокойни, нетърпеливи и разочаровани, защото не получавате това, което искате, точно когато го искате. Това е малко необичайно за вас, тъй като Телецът е известен със своето безкрайно търпение. По отношение на любовта може да се почувствате така, сякаш не се получава да си подредите нещата. Опитайте се да се отпуснете в хаоса, без да забравяте, че всичко се случва по някаква причина, дори и да не ви харесва.

Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията и логиката, вие сте доста чувствителни към неговото движение. Всеки път, когато той се премести в нов знак и е част от вашата диаграма, това ви оказва влияние.

Е, тази седмица, Меркурий ще се премести в 5-и дом на романтиката, секса, удоволствието, където ще остане до 9 октомври. Наслаждавайте се на положителните вибрации. Романтика, флиртове, интересни запознанства.

Повече за останалите зодии, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Описание:
Файл:
Име:
E-mail:
Възраст:
 
Въведете показания код * 
 






0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари