10 грешки, които намаляват шанса за забременяване

Правите секс в деня на овулацията – груба грешка
18 сеп 2018 23:00, Михаела Лазарова
15
10 грешки, които намаляват шанса за забременяване
Снимка: pixabay

Когато се опитвате да забременеете, много неща могат да се окажат пречка. Невинаги става така лесно, както на двойките им се иска и е възможно изобщо да не е заради медицински проблем.

Има някои често срещани грешки, които бъдещите родители правят по време на опитите за забременяване. Кои са те?

1. Не правите достатъчно секс.

Някои двойки погрешно смятат, че за зачеване е необходим само и единствено точният момент. Вместо да се прицелвате в деня на овулацията, правете го по-често. Зачеването на практика е възможно във всеки един момент от месечния цикъл на жената.

2. Правите прекалено много секс.

Да правите секс рядко не е добре, но и прекаляването не е препоръчително. То може да изтощи мъжа и да попречи на неговите полови жлези да произведат достатъчно сперматозоиди, способни за оплождане.

3. Една и съща поза всеки път.

Може да ви се струва, че мисионерската е най-подходяща за забременяване, защото е и най-природосъобразната за човека, но това не е задължително. Всичко зависи от вашите физиологични особености и тези на партньора ви. Ето защо при някои са подходящи позите за по-дълбоко проникване или онези, в които жените доминират.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И нещо елементарно - след cekс за деца, нека жената преди да заспи, да си сложи възглавница под зaдника, така че ханшът и да е по-високо от раменете. Това чисто механично улеснява проникването на семето, и предотвратява изтичането му, защото нищожен брой мъже имат такива размери, които позволяват достигането на мaтката. Съветът е към здрави хора, разбира се.
3
2
 
17
 
! Отговори
Trump преди 5 години
11. Фъргате го фгъзъ.12. Фъргате го ***.13. Фъргате го фкосата.14. Жена ви изглежда като Михаелчето и не знаете коя и е детеродната поттка..
2
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените да забременяват и да раждат деца, не да правят кариера!Иначе след време българите ще сме малцинство в собствената си държава!!!Жена и кариера................голям смях.........................или жена-инженер!!!
1
2
 
19
 
! Отговори
Капоне преди 5 години
Извън България в нормална държава се забременява по лесно,за бели хора.Доказан факт пробвайте ще стане. Бягайте от стреса , живейте ,чувствайте се човеци,уважавани хора от другите хора . А не смачкани подобия ,сенки в джунглата на мафията.