Как гушкането по време на сън, помага на връзката ни?

Вижте няколко причини да поправите това още тази вечер
28 сеп 2018 20:50, Михаела Лазарова
13
Как гушкането по време на сън, помага на връзката ни?
Снимка: istock

Знаете ли, че спането до някого, когото обичате, ви помага да заспите по-бързо и удължава живота?

Ако скоро не сте заспивали гушнати до любимия човек, вижте няколко добри причини да поправите това още тази вечер.

Едно от най-необикновените усещания

Да спиш до любимия човек е едно от най-романтичните неща. Това е интимност, послание, с което показваш на човека до себе си, че е в безопасност или че се чувстваш защитен. Проучванията показват, че двойките, които се сгушват докато спят, често са по-щастливи и имат по-добър живот заедно, защото споделят съвсем друго ниво на комфорт и любов.

Спира апетитите

Учени са стигнали до извода, че тези хора, които спят до половинката си, гушкат се нощем, галят се, докато заспиват, могат да се борят по-лесно със своите апетити. Това могат да бъдат всички видове апетит – към цигари, вредни храни, вредни навици. Всички те могат по-лесно да бъдат преодолени, ако се прегръщаме повече и лягаме в едно легло щастливи, а не гневни един на друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Махнете запетаята от заглавието.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За гушкането не знам но ***, след ядене на пачa по време на съм в едно легло с жена води до два нежелани резултата насиране и развод със загуба на родителски права.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГУШКАНЕТО Е ДОКАЗАНО НАУЧНО, ЧЕ УСПОКОЯВА ЧОВЕК!!ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА, ЧЕ КАТО МАЛКИ БЕБЕТАТА И ДЕЦАТА СА ГИ ГУШКАЛИ И ЗНАЧИ: СИМВОЛ НА ЗАГРИЖЕНОСТ ПОРАЖДАЩ СПОКОЙСТВИЕ!!ВРОДЕНО НИ Е ДА СЕ УСПОКОЯВАМЕ КОГАТО НИ ГУШНАТ!
5
4
 
2
 
! Отговори
бай х преди 5 години
гушкането беше докато се роди детето ...
4
7
 
0
 
! Отговори
pfu gu6kane преди 5 години
tova da ne sa bebe ta 4e da se gu6kat. horata sa v legloto 3a da produl3at roda-ne da se gu6kat. nema takova zivotno gu6kane-moder no i3kr1vqvane na psihikata, idva ot ednop0l0vite, 6toto te imat ili dve dupki ili dva pruta. i taka deza ne stavat
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България хората се събират, за да оцелеят, не защото се обичат. Повечето двойки не могат да се понасят, но трябва да се плащат сметки, храна, наеми, кредити...
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за да се случи то наистина човека до теб трябва да го обичаш и да те обича от сърце. За съжаление това са много малко от двойките. Повечето са заедно по причини независещи от тях или по сметка. Говоря за последните 30 години. Романтичните времена отдавна отминаха а истинската любов се превърна в прах и пепел. Преживял съм истинската любов и говоря от опит.
1
2
 
6
 
! Отговори
кака преди 5 години
всеки има някой,когото няма