Рак, Овен... Кои зодии са със силна интуиция?

Някои сякаш имат прозрение за бъдещето, но кои?
28 сеп 2018 17:45, Теодора Драгоева
6
Рак, Овен... Кои зодии са със силна интуиция?
Pixabay

Има хора, които притежават силна вътрешна интуиция, която започват да ценят и уважават много, когато достигнат зряла възраст. С годините те се научават да слушат шестото си чувство и то почти никога не ги подвежда. Има зодиакални знаци, които притежават по-развити интуитивни способности в сравнение с други. 

Ето и списък на зодиите, които предусещат събитията преди те да са се случили:
 
Риби
 
Хората от този знак имат тази рядка способност да мислят по-мащабно. Те някак възприемат  сценариите по по-различен начин от другите хора. Рибите притежават страхотна емпатия и са много умели в това да разгадават мислите на другите. Те са много наясно и кой и какво са им повлияли най-добре или пък най-зле в живота. Рибите всъщност се страхуват от факта, че могат да четат мислите на хората, защото това, често им действа негативно и изтощително. Именно за това те понякога се опитват да не обръщат внимание на шестото си чувство.
 
Рак
 
Тези съпричастни и състрадателни личности също са много вещи в четенето на мислите на хората. Ако техен близък минава през период на депресия или стрес, хората от зодия Рак са първите, които ще усетят този факт. Освен това те се чувстват длъжни да помагат на безпомощните и отчаяни хора в обкръжението си. Добре развитата интуиция на представителите на този знак им помага да излизат от сложните ситуации в живота си почти невредими. И все пак подобно на Рибите и те са склонни да потискат тези свои способности.
 
Овен
 
Хората от този знак не са съвсем сигурни в миналото и настоящето, но са ужасяващо точни, когато става въпрос за бъдещето. Те имат изключителната способност да улавят важните и добри възможности за развитие. Овните сякаш имат прозрение за бъдещето, което пък им помага да избягват не малко опасности по пътя си. Те лесно се аклиматизират към промените, именно заради интуицията си. Те не се обезкуражават от предизвикателствата, защото знаят, че накрая шестото им чувство, ще им помогне да намерят правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора са първи приятели години наред четири петилетки скорпион и рак без да си знаят зодиите. Просто скорпиона сърце не му дава на този човек да му навреди по един или друг начин. Риба и рак не се понасят. Много са различни.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто се появява Рачка и скорпиона е неутрализиран. Скорпиона има слабост към Рак. Просто така са създадени. Лош е и коварен за много хора. Но с Рак не го може. звездите не му го позволяват.
4
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
гарантирано от звездите!
3
2
 
4
 
! Отговори
Sub Zero преди 5 години
Скорпионите не са интуитивни, просто са злобни.
2
3
 
4
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Не ви вярвам ... Scorpiooo, къде си? ;о)
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната доза боламач.