9-те признака, че Той е вашият рицар и пазител

Всяка жена мечтае за идеалния мъж. Перфектни хора няма
Обновена: 29 сеп 2018 15:42 | 29 сеп 2018 15:42, Михаела Лазарова
1
9-те признака, че Той е вашият рицар и пазител
Снимка: unsplash

Всяка жена мечтае за идеалния мъж. Перфектни хора няма, но пък има такива, на които може да се разчита. Мъжете, които се държат с половинките си като истински пазители, са много ценни. Ако се срещате с такъв мъж, направете всичко възможно да го задържите. Ще познаете по някои признаци дали партньорът ви е рицар и пазител, който ще се грижи за вас и ще ви обича нежно.

Той се грижи за домашен любимец

Ако вашата половинка отделя от времето си, за да се грижи за друго живо създание, то това може да се разглежда и като равностойно на грижа за бебе. Грижовните мъже, които обичат да дават любов на едно животинче са добра партия, защото са отговорни, по-нежни и склонни да се обвързват задълго.

Отнася се със сервитьорите с уважение

Сервитьорите са само пример. Ако партньорът ви се обръща с необходимото уважение към всякакъв обслужващ персонал, той е добре възпитан и оценява чувствата на другите, а това е много важно и за връзката ви.

Говорите за безопасен секс

Мъжете, които проявяват отговорност към връзките си обикновено не се впускат в необмислени интимности, а се стремят да правят безопасен секс, докато не дойде моментът за задълбочаване на връзката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
младен преди 5 години
мише, и този път изкърти мивката и счупи плочките ;)