Знаците, че той не е сигурен в себе си като мъж

Търси постоянното ви одобрение, вниманието ви...
12
Знаците, че той не е сигурен в себе си като мъж
Снимка: istock

Всяка жена търси в партньора до себе си онзи мъж, който да я кара да се чувства обичана, сигурна, повече жена. Започвайки нови любовни взаимоотношения и опитвайки се да опознаем половинката си, не забелязваме някои предупредителни знаци, които ни показват, че мъжът срещу нас е несигурен в себе си.

Несигурен не в емоциите, които изпитва към вас, а към собствената си личност. Това в даден момент може да се окаже проблем за любовта ви. Как?

Няма живот извън отношенията ви

За него вашата връзка е всичко след края на работния ден. Няма хобита, занимания, време за себе си, срещи с приятели. Всичко това оказва някакъв натиск върху връзката ви, а неговото чувство за самооценка е свързано с това, че двамата сте все заедно.

Продължава да ви разпитва за предишната ви връзка

Когато един мъж е несигурен, липсва му самочувствие във връзката, той често ще се връща към предишните ви връзки. Запазили ли сте приятни взаимоотношения с бившия? Не се съмнявайте, че сегашният ви несигурен партньор, рано или късно ще започне да ви връща в миналото, да поставя под съмнение реалността на вашите чувства. Трудно ще ви се доверява.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JohnnyТи пък си голям патриот. Затова си избрал този ник.Видиш ли Чичко Паричко с портфейл, натъпкан с евро или с долари.
8
1
 
3
 
! Отговори
Не е точно така преди 5 години
Нашенският вариант на мъжеподобието е:За него няма живот извън параметрите, определени от майка му. Постоянно търси нейното одобрение и твърди, че изпитва страст спрямо много жени, а обич - единствено към майка си.Тя го манипулира, ревнува заради присъствието ви в живота на сина й, постоянно разпитва за предишните ви връзки. Колкото и да се стараете да й угодите, никога не получавате нейното одобрение. Тя е убедена, че синът й заслужава много, много повече! Внушава му това и той й вярва!
7
3
 
3
 
! Отговори
Селянин с коуело преди 5 години
Джон аз бих и се отдал и въобще няма ме интересуват мъжете и. Нали е с мен сега. И мен ме гледа с влажен поглед. Другите могат си мечтаят, ама нема има мен!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Мушморок преди 5 години
Не може гледа жената всеки мъж с влажен поглед, освен ако не са и такива очите с блясък.
5
4
 
5
 
! Отговори
Селянин с коуело преди 5 години
Защо усещам дълбока ревност в душата ти? Коя женска те нарани, така?
4
3
 
10
 
! Отговори
Johnny преди 5 години
Курволяците философи и мислители станаха .... Бг гладни кученца продажни , разтварят си крачката пред чужденци ,влажният продажен поглед е познат навсякъде по света
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен да се радваш, че е с теб друго не знам какво искаш. Щастлив си! Това да я връщаш към миналия мъж не е добре за теб за нея. Ако е искала него някой друг ще е с него не с теб. Просто се от дай на момента с нея напълно и не разваляй хубавото, между вас. За да не развали магията, между вас и всичко да пратиш по дяволите. Нали бе искаш, това!? Задоволи се, че е с теб отдадена на теб какво те интересува другия мъж и тн. Сега сте си важни заедно.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахаха, стига бе. Аз умрях да се смея. Каква жена трябва да си, за да имаш изобщо връзка с такъв човек. Половината неща проличават още на втората среща.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова ли няма какво смислено да напишите? Толкова проблеми има в тази държава вие сте седнали да пълните главите на хората с простотии буквално. Уж сте медия ама май по-скоро сте една копи пейст машина за импресии и баламите рекламодатели ви хранят.