Зодии и грешки: Как се извинява всеки един знак?

Близнаците много обичат да нервират хората...
10
Зодии и грешки: Как се извинява всеки един знак?
Pixabay

Представителите на 12-те зодии са склонни да действат и да мислят по различен начин. Често поведението и реакциите на хора от една зодия се различават коренно от това на личности от друг знак и то при една и съща ситуация. Например, човекът Овен, когато чуе някаква хубава новина, ще реагира с видимо вълнение – може да подскочи, да изпусне предмет и т. н., докато индивидът от зодия Риби, просто леко ще се усмихне. 

По време на спор, човекът Скорпион може да „излезе от кожата си“ в пристъп на ярост, докато представителят на Везни ще се опитва мирно да реши конфликта. Едно е сигурно: вашата зодия играе голяма роля в начина, по който реагирате. Същото важи и за начина, по който се извинявате.
 
Ето и как поднасят извинението си хората от 12-те зодии:
 
Овен
 
Овенът може да изглежда агресивен, злопаметен и самоуверен, но всъщност хората от този знак са много честни и прями. Ако разберат, че са обидили някого, те веднага ще се извинят за действията си. Представителите на този знак признават, когато сгрешат, но не очаквайте да ви се извиняват за нещо, за което не са виновни.
 
Телец
 
Телците са невероятно упорити и понякога им е доста трудно, направо невъзможно да кажат „извинявай“, особено ако не осъзнават вината си. Те са горди и не обичат да спорят, а вместо това предпочитат да се оттеглят от конфликта мълчаливо. Ако обаче наранят някого, на когото държат, винаги ще намерят начин да се извинят.
 
Близнаци
 
Хората от този знак се учат цял живот, което означава, че те понякога нараняват или обиждат другите от невнимание, а не нарочно. Ако усетят, че са сгрешили, те веднага се извиняват, но проблемът им е, че са склонни да си играят с търпението и нервите на другите. С други думи, възможно е да се държат така, сякаш нищо лошо не се е случило.

Рак
 
Ракът е много интуитивен и емоционален знак, което означава, че усеща веднага когато сбърка спрямо друг човек и предлага своето извинение, преди още другият да е разбрал какво точно се е случило. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колега гледаи аман от невежа сбъркала планетите ли че кога е учила география срамота
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да нее имало разбор на витошка кило балантаин с мезе кашу може и кило четри рози и да обърка плантацията на долината на розите с магарешки бодил оня ден е просмукала сигорно дисбаланса че сатурн бил станал юпитер
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе то колега може и по пица само че колежката я няма отишла е на омвто
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да и а отбора на витошка се извинява като колежката кога спи колежке нема те на беклемето да пием по кафе тая вечер
1
3
 
5
 
! Отговори
Как се пише хороскоп преди 5 години
-Пешо, ти коя зодия беше?- Козирог.- Така, за утре пишем "Крайно време е козирозите да си върнат дълговете към колеги и приятели"Някой образован човек въобще връзва ли се на измишльотината астрология? Ако да, значи образованието вярно е ударило дъното