Бившата ти знае ли за мен? 5 въпроса към него

Темата за бившите половинки винаги е противоречива
4
Бившата ти знае ли за мен? 5 въпроса към него
Снимка: istock

Темата за бившите винаги е противоречива. Различните хора приемат по свой начин отношенията с предишните си партньори, както и тези на настоящата си половинка.

Някои не одобряват злобливото говорене с омраза към бившия/ бившата от страна на партньора си, защото се питат дали не е прекалено и дали и тях не ги очаква същото след евентуална раздяла.

Прекалено близките отношения с бившите също биха били проблем за някои хора.

Ако с половинката ви сте разкрепостени личности и нямате нищо против да общувате с бившите си, стига да сте в добри отношения, това е ОК. Но ако виждате, че партньорът ви е в твърде близки приятелски взаимоотношения с някогашната си любов и това ви притеснява, трябва да говорите за това.

Кои са въпросите, които трябва да му зададете?

Бившата ти знае ли за мен?

Дори да нямате абсолютно никакви притеснения, че половинката ви поддържа приятелски отношения с бившата си, все пак е необходимо да го подпитате дали е споменавал за настоящата си връзка с вас пред нея. От отговорът му или от липсата на такъв, както и от това дали увърта или не ще разберете къде сте вие в неговия живот и дали поддържането на приятелството с бившата не му оставя някаква врата.

Кой с кого скъса?

Отговорът на този въпрос няма да ви разкаже цялата история разбира се, но ще ви помогне да добиете представа за това какво отношение има половинката ви към връзките, как разсъждава, какво одобрява и какво не е склонен да приеме.

Начинът, по който са приключили връзката си също е от значение, стига да получите искрен отговор, който да не ви подведе в съставянето на мнение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А още по-притеснително е, ако няма бивша. Първа приятелка на 25 е притеснително...
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мария"Бившата ти знае ли за мен"Не. Защто не комуникирма с бившите си. Ако желаех, да подържам котакт с тях, нямаше да са ми бивши.
1
1
 
16
 
! Отговори
Мария преди 5 години
Повече ще ме притеснява, ако още си говорят, отколкото ако говори лошо за нея. А това кой с кой е скъсал винаги може да ме излъже, така че няма смисъл да питам.