Чувства, сълзи... кои зодии са най- емоционални?

Раците са свръхчувствителни и плачат като деца
9 окт 2018 19:00, Иванка Гъркова
5
Чувства, сълзи... кои зодии са най- емоционални?
Pixabay

Има хора, които са доста по-емоционални от другите. Докато обкръжението им приема всяко препятствие като нещо нормално, те са готови да размишляват върху него със сълзи на очи в продължение на дни. Чувствителността не е недостатък, но някои го смятат за такъв.  

Смята се, че хората, които са по-емоционални, биват наранявани по-често. За тях дори един майтап може да бъде причина за понижено настроение. Те дълго страдат при предателство или изневяра. Някои ги смятат за слаби и мекошави, но истината е, че чувствителността им се определя от тяхната зодия. 
 
Рак, Риби, Скорпион, Овен и Лъв са най-емоционалните представители на зодиака. Те приемат всяко нещо за чиста монета и не са особено отворени към шегите и закачките. Способни са да превърнат дори незначителен проблем в драма, от която не могат да излязат дълго време. Вижте какво още е характерно за тях: 
 
Рак
 
Свръхчувствителни са, ако някой им се подиграва или ги атакува поради някаква причина. Могат да се разплачат като деца, но бързо им минава. Понякога дори съжаляват за действията си, извършени поради тяхното афектиране. Ако искате прошка от тях, трябва да ги уверите, че ги обичате и може да се разчита на вас. 
 
Риби 
 
На второ място по чувствителност сред 12-те зодии. Когато чувствата им са наранени, те са склонни да се оплакват на всеки срещнат и това не минава без солидно количество сълзи и носни кърпички. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъв (дама ) съм и да, много плача, по най -различни поводи...... Най -често от безсилие, когато нищо не мога да променя. Простотията у хората , дребнавостта, подлостта , липсата на справедливост вбесяват един лъв. , Понякога си мисля, че ако този свят можеше да бъде управляван само от хора от тази зодия, той щеше да е най -прекрасното място за живот!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък съм Риби и почти не съм ревал през целия ми живот освен като дете де сега какво съм правил като бебе от къде по дяволите да знам не помня.А за носни кърпички и оплаквания нищо подобно няма обратното заобиколен *** аз с такива които това правят.Фактически не са отчели спецификата на половината фактори.
2
1
 
3
 
! Отговори
аз съм.. преди 5 години
Аз съм Дева и рева по цял ден като дърто магаре...
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледаите как един политик лъже друг.Питам докога ще ги траем честно казано и двамата тия в ловеч са едно бсп а не сдс е питам аз господа кога ще рабо тите