5-те начина да изградите доверие във връзката си

Доверието не е едностранен процес и не е лесно постижимо
10 окт 2018 13:15, Михаела Лазарова
3
5-те начина да изградите доверие във връзката си
Снимка: istock

Здрава връзка се изгражда най-вече с доверие. Ако него го има, всичко е възможно. Без доверие се ниже поредица от проблеми, които се задълбочават с времето.

Изграждането на доверие в една връзка не е едностранен процес и въобще не е лесно. Изискват се редовни "упражнения" за доверие, които да помогнат не само за подобряване на интимността, но и на комуникацията.

Какво трябва да направите, за да постигнете доверие и хармония във връзката си?

Опитайте продължителен зрителен контакт

Отделяйте време всеки ден да гледате партньора си право в очите. Не е нужно да говорите нещо. Просто изучавайте дълбочината на душата му, като го гледате. В изразителността на погледа можете да откриете много повече и не са ви нужни думи.

Зрителният контакт е наистина важен, защото той изразява нашето тук и сега с партньора. По този начин свързаността се задълбочава и заздравява.

Следвайте партньора си

Ако досега не сте разбирали важността на това да покажете желание за присъствие в живота на другия, време е да го осъзнаете. Научете се да отказвате работни ангажименти, за да прекарвате повече време заедно. Планирайте си среща както преди. Намалете времето за работа извън офиса и се отдайте на повече мигове с любимия човек. Ангажирайте се с неговите интереси и обратно. Опитайте се да пропиете живота си с този на другия. Само така ще изградите доверие, познавайки се добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
изграждам доверие с мощна еакулация в устенцата!