Говори ми за... Какво искат жените в спалнята?

Дайте ѝ възможност да изживеете и кулминацията
11 окт 2018 23:00, Михаела Лазарова
17
Говори ми за... Какво искат жените в спалнята?
Снимка: istock

Когато става въпрос за секс, всички имаме много подобни, но и много различни предпочитания в спалнята. Комуникацията между партньорите е много важна за взаимното удоволствие. Както мъжете, така и жените имат своите тайни желания. Вижте какво тя би искала да получи в спалнята от партньора си.

Тя иска да инвестирате в нейното удоволствие толкова, колкото тя във вашето

Понякога, представителите на силния пол са склонни да бъдат малко егоистични в спалнята. Не бъдете такива! Това е правило номер едно. Уверете се, че отговаряте на нейните сексуални нужди точно толкова, колкото и тя е насочена към вашите.

Ентусиазъм за любовна игра

Обичате когато тя ви стимулира орално, нали? Най-малкото, което може да направите е да ѝ отделите нужното внимание и време що се касае до любовната игра. Покажете ентусиазъм. Покажете ѝ, че ласките ѝ са ви приятни и че ви е приятно да ѝ доставите и на нея удоволствие. Това е част от химията в секса.

Бъдете отговорни при използването на защита

Ако тя няма планове за бебе, тогава трябва да бъдете изключително отговорни към партньорката си. Ако тя не желае или не може поради друга причина да приема противозачатъчни таблетки, уважете нейното желание, използвайте презервативи. Прекъснатият полов акт не е надежден, дори и да се смятате за опитни любовници, на които не може да се случи гаф.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Winkell преди 5 години
Мултифункционален вибратор, отопляем, безжичен с романтично LED осветление и mp3.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска оргазми и кинти.
9
8
 
19
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
След като се изредят първите няколко допуснати да фърлят вънка или в грешната фуния, жените подсъзнателно започват да го карат да фърли вътре. Злобата им става страшна, защото с годините мъжете гледат да наваксат и фърлят отгоре им, а женските истерясват. Накрая на всяка мацка се намира един да фърли вътре и после всички - еееее що не бях аз. Ми щото всички много избирате. Та като цяло жените търсят добра хигиена и милувка, вкусен еякулат и накрая във фунията.
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същото, каквото и на всяко друго място - париииии!
7
10
 
2
 
! Отговори
аделина преди 5 години
да не са насилвани нито женитв нито мъжете икат
6
9
 
2
 
! Отговори
еврогейци нет преди 5 години
какво искат мъжете в спалнята не това,което си мислите искат нормален брак спокойствие и уют мъж със мъж не е удачен вариант за хармония
5
8
 
2
 
! Отговори
реорганизация искат преди 5 години
вашите сектански реклами не ни устройват
4
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
един мъж на една жена с нормални потребности не под държавен диктат не сте ни гурута дс ченгета ,за посланиците те са чадър на дс
3
11
 
0
 
! Отговори
Ани Цолова преди 5 години
да не са мъжете в спалнята,а мъжете искат да не са жените в спалнята сами *** не разбират нормалните искания на хората да имат нормален брак не съжителство никакви революции
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя иска да бъде питана защото не иска да бъде питана, трябва да се сетите какво иска въпреки че сама не знае какво, но очаква да го получи.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там е кулминацията, нали братле?