Раздяла – кои 3 зодии я преживяват най-лесно?

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен
11 окт 2018 20:20, Теодора Драгоева
2
Раздяла – кои 3 зодии я преживяват най-лесно?
Pixabay

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора скачат бързо-бързо от връзка във връзка, на други им отнема много време да опознаят половинката си и да ѝ се доверят. 

В действителност, някои зодиакални знаци са известни с това, че прекалено бързо преживяват разделите си и са готови да започнат нова връзка почти веднага след края на предишната, без да страдат твърде дълго от разбито сърце.
 
В емоционално отношение това може да изглежда незряло, но всъщност до голяма степен е свързано с импулсивната природа на някои зодии.
 
Ето и кои са 3-те зодиакални знака, които са известни с това, че след раздяла обикновено намират доста бързо нова любов в живота си:
 
1. Овен
 
Когато става въпрос за намиране (и поддържане) на любов, за представителите на зодия Овен, всичко опира до забава и игра. Овенът е известен с импулсивното си желание да скочи с главата надолу във всичко ново и интересно в живота си, включително и по отношение на връзките си. Овенът е неспокоен и рядко ще спре, докато не получи това, което смята, че иска в живота. Желанието на хората от този знак да завладяват нови територии е голямо. За съжаление, пламъкът на любовта на хората, родени под знака Овен, може да изгори точно толкова бързо, колкото се е и запалил първоначално.

2. Стрелец
 
Стрелецът е известен със своята спонтанност и ентусиазъм, дори когато става въпрос за намиране на нова любов или търсене на нов партньор.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 месеца
глупости и лъжи, измамна наука, Не е от Бога!

Символи на късмет от различни части на света
Символи на късмет от различни части на света

Символи на късмет от различни части на света

Честита първа пролет!
Честита първа пролет!

Честита първа пролет!