Раздяла – кои 3 зодии я преживяват най-лесно?

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен
11 окт 2018 20:20, Теодора Драгоева
2
Раздяла – кои 3 зодии я преживяват най-лесно?
Pixabay

Когато става въпрос за взаимоотношения, всеки е различен. Някои хора скачат бързо-бързо от връзка във връзка, на други им отнема много време да опознаят половинката си и да ѝ се доверят. 

В действителност, някои зодиакални знаци са известни с това, че прекалено бързо преживяват разделите си и са готови да започнат нова връзка почти веднага след края на предишната, без да страдат твърде дълго от разбито сърце.
 
В емоционално отношение това може да изглежда незряло, но всъщност до голяма степен е свързано с импулсивната природа на някои зодии.
 
Ето и кои са 3-те зодиакални знака, които са известни с това, че след раздяла обикновено намират доста бързо нова любов в живота си:
 
1. Овен
 
Когато става въпрос за намиране (и поддържане) на любов, за представителите на зодия Овен, всичко опира до забава и игра. Овенът е известен с импулсивното си желание да скочи с главата надолу във всичко ново и интересно в живота си, включително и по отношение на връзките си. Овенът е неспокоен и рядко ще спре, докато не получи това, което смята, че иска в живота. Желанието на хората от този знак да завладяват нови територии е голямо. За съжаление, пламъкът на любовта на хората, родени под знака Овен, може да изгори точно толкова бързо, колкото се е и запалил първоначално.

2. Стрелец
 
Стрелецът е известен със своята спонтанност и ентусиазъм, дори когато става въпрос за намиране на нова любов или търсене на нов партньор.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 месеца
глупости и лъжи, измамна наука, Не е от Бога!

Пролетна декорация за градината
Пролетна декорация за градината

Пролетна декорация за градината

Защо да започвате утрините си с джинджифил?
Защо да започвате утрините си с джинджифил?

Защо да започвате утрините си с джинджифил?