Жените от кои зодии са най-добрите съпруги?

Сключването на брак и създаването на семейство не е за всеки
12 окт 2018 20:40, Екип на Tialoto.bg
9
Жените от кои зодии са най-добрите съпруги?
Pixabay

Сключването на брак и създаването на семейство не е за всеки. Има много мъже и жени, които са домошари и това им се отдава, но други просто не са родени за толкова ангажираща връзка. 

Докато в миналото се смяташе, че жената трябва да "върти" къщата - да готви, пере, чисти, отглежда децата и се грижи за мъжа. В днешно време нещата са съвсем различни. Все повече дами се развиват успешно в кариерата и за независими, но могат ли да имат здраво семейство и пълноценна връзка с партньора си?
 
Ето жените от кои 5 зодии са най-добрите съпруги: 
 
1. Рак
 
Жените, принадлежащи към този знак, притежават някои страхотни  качества, които ги правят идеалните съпруги. Пълни са с емоции и за тях чувствата са водещи във връзката. Те търсят стабилни и дългосрочни връзки. Следователно бракът е нещо, което те ценят много.
 
Обикновено жените от зодията Рак са доста безкористни когато става дума за партньора им. Честни са към половинката си. 
 
2. Риби
 
Жените с тази зодия са лоялни и надеждни - двете неща, които повечето мъже ценят в една съпруга. Те работят усърдно, за да може да допринесат за просперитета на семейството. Присъщо за тяхната природа е да прощават. Може да отнеме време докато опознаят партньора си, но след като преодолеят първоначалното неудобство, те се отдават напълно на връзката. 
 
Рибите обичат домашния уют и правят всичко, за да имат хубаво и здраво семейство. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
7
 
! Отговори
Обява преди 5 години
Моята е Водолейка.Отговаря абсолютно точно на описанието.Отделно това е абсолютно точна,идеална,съвсршенна, честна,принципна,справедлива,праволинейна,съзнателна,дисциплинирана,изпълнителна,и каквото друго се сетите там?!?!?!Жена мечта,търся само на кого да я ПОДАРЯ?!?!?!
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везни е читофайница и добра домакиня. Кротки са много.
4
6
 
5
 
! Отговори
Darko Kortinev преди 5 години
ako iskash dobra supruga maika na decata ti Izberi Jena rak. Te sa pokrovitelki na Doma semeistvoto. Supruga decata yuta Maja.
3
3
 
1
 
! Отговори
бизнесмъже преди 5 години
не съм от тези зодии има свестни жени,не бизнес дами
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как избрахте баш тез, дето не са!
1
7
 
12
 
! Отговори
СтрелецЪ преди 5 години
зависи много от това какво очаква мъжа в къщата. моята ме цеди всеки ден по 2пъти за да не гледам по чуждо и то верно е така