Готови сте да простите изневяра? Ето какво да направите

Опитайте се преди всичко да изградите приятелски взаимоотношения
20 окт 2018 22:30, Михаела Лазарова
30
Готови сте да простите изневяра? Ето какво да направите
Снимка: Istock

Доверието е фундаментът за една връзка. Трудно се изгражда, понякога изисква много време, а се губи толкова лесно. Няма как да изградим интимност (която не включва секс) и романтика, ако не можем да се доверим напълно на партньора си. Тъй като не сме идеални, всеки може да допусне грешка, като това да изневери.

Тогава изграденото доверие се пропуква. Не е лесно да простиш. Ако сте преживели изневяра, но искате да дадете втори шанс на половинката си, вижте няколко съвета.

Не се ангажирайте с каквито и да е комуникации, докато не почувствате че може да контролирате емоциите си.

След изневяра чувствата ни са наранени. Предателството ни прави изключително уязвими. Преди да пристъпите към разговори с партньора, дайте си време, за да се успокоите и да избистрите мислите си.

Отделете се за известно време от връзката си

Понякога за да получите по-добра представа за ситуацията си, ще трябва да направите крачка назад, поне за малко. Не се страхувайте да поискате време, в което да премислите всичко, което е станало. Също така се замислете върху това какво научаваме, когато някой ни изневери.

Запитайте се дали прошката ви е правдоподобна възможност за вас

След като премислите добре нещата е важно да се съсредоточите върху това дали е възможно да простите. Понякога хората могат да се окажат неспособни да прощават и това е напълно нормално. Ако и с вас е така, не се насилвайте за втори шанс на връзката ви. Няма как да поставите ново начало, ако не сте готови да простите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първия път е от любопитства-втория-по хубаво е от твоя-третия вече-навик ! това Е !
25
1
 
7
 
! Отговори
патил преди 5 години
Що за и-д-и-о-т , би повярвал в "прошката" ??? И прощаваш , и всичко е изчистено . до следващия път ! Колегата 10 го е написал най - точно : в такива случаи - кои от където е ! Така се спестяват нерви , неприятни сцени и пари !
24
1
 
7
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Ако аз съм следващият - ще съм ти верен до гроб! Щото и без това го наближавам с бодра стъпка,тактувайки си с бастуна..Само трябва да ме водиш до поликлиниката и чат-пат до тоалета..Повече претенции нямам..Аааа -и да ми готвиш и да ме слагаш да спя..И още нещо беше ама забравих..
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бих простила, не защото не мога, ами защото ще го направи пак и защото се подиграва с мен. Ето сега се развеждам с такъв. Уж се прощава , ама не - да си ходи по пътя щом не може да си държи гащите вдигнати. То пък все едно кой знае какво искам от него. Някои мъже пет пари за постоянство нямат. Дано следващия е по-читав.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
прощава се, а после цял вивот си носиш рогата и се сдобиваш с нови.Доверието го няма и всичко умира рано или късно. Така че, добре е да простиш, но не е добре да оставаш ... *** винаги ще си остане *** и даже ще вини теб
21
0
 
4
 
! Отговори
Изневярата е... преди 5 години
...най-икономичният начин да превърнем една любов в приятелство. Или омраза. Всеки според вкуса си ;)
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само при мисълта, че вчера се е лющила и е пъшкала с друг и му е близала сладоледа с кеф и ми се повдига. И когато я целувам, все едно му го лапам на оня. Незнам как някой мъже биха простили това, аз определено не. Просто няма как да съм в едно легло с Мара общата. Която неможе да си държи краката затворени, значи не е за сериозна връзка...точка! Няма ако, няма може би, няма моля те!
19
4
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 5 години
В 21 век живеем - е,и?! Искаш да ме светнеш че изневярата не е изневяра - предателството не е предателство - майка ми не ми е майка и прочее..Не става така бе,модерен..И в Рим ги разиграваха тези патологии преди Залеза си..Аман от отворковци като теб - но наближавате финала си - няма шаване,промитаци...
18
4
 
10
 
! Отговори
в кой век живеете ?! преди 5 години
Готови сте да простите изневяра? Ето какво да направите............................................Абе вие в кой век живеете , че да си изневерявате тайно ?!Седнете съпруг и съпруга на една маса , погледнете се в очите и без да се лъжете взаимно си признайте ,че на всеки от вас му се иска поне малко да си разнообрази секса с друг човек ! После без да се сърдите един на друг изберете варианти дали ще си разнообразявате секса поотделно или в група с други семейства !
17
0
 
7
 
! Отговори
Всички знаем! преди 5 години
За кокошка няма прошка! Обачеее...Ако е кокошка-носачка - ще си помисля...
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До взаимно уважениеОхооо , аз ако чакам да го хвана в крачка и чак тогава да му предложа това с тройката или четворката , може цял живот да чакам и да не дочакам! Ако ми изневерява умно и хитро може и въобще да не го хвана в крачка! По-добре и аз да си разнообразявам секса от време на време или пък ако съпругът ми е човек направо да му предложа тройка или четворка без да се притеснявам ,че няма да бъда правилно разбрана ! Пък ако е ревнивец и егоист въобще не си струва да се правят предложения
15
3
 
4
 
! Отговори
взаимно уважение преди 5 години
Ако го хванете в крачка предложете му тройка с още един мъж ! Кажете му ,че и вие сте човек ,че и на вас ви се иска да си разнообразите секса ! Ако съпругът ви е човек ,ще ви разбере и ще се съгласи с вас ! След това можете да опитате четворка с още едно семейство ! Ако не е човек ,а е някакъв си егоист ,няма да ви разбере и няма да се съгласи ! Тогава най-добре е да се разведете и да си намерите човек ,а не егоист мислещ само за себе си !
14
0
 
10
 
! Отговори
доверието е важно преди 5 години
Взаимното доверие крепи една връзка ! Ако си нямате доверие ще започнете взаимно да се следите и все някога единият ще хване другия в крачка като прегазва лука ! По-добре си имайте доверие и не се следете взаимно !
13
1
 
2
 
! Отговори
Смешки! преди 5 години
ТЯ Никога не ми е изневерявала! С нитой един от петте пръста!
12
1
 
17
 
! Отговори
х преди 5 години
НИКОГА не правете грешката да я приемете обратно... щом веднъж го е направила ще го направи отново това е закон.....След като ме прецака с бившия си и взе че му повярва че той ще се грижи по добре от мен за нея събра си багажа и си тръгна за пореден път и не мина и 1 месец и в 1 часа вечерта ми звъни и реве че иска обратно при менВзех че направих грешка че я прибрах обратно като си помислих че си е взела поука... да да ама не.
11
1
 
14
 
! Отговори
Можеш да простиш преди 5 години
но само с езика си...Сърцето не прощава..Ако прости сърцето,самото то ще се пръсне от товара...Не е по човешките сили..Само Бог умее да прощава истински...
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Готови сте да простите изневяра? Ето какво да направите"===Не бих направил нито едно от изброените в статията. Не прощавам изневяра. Ставам, мълчаливо събирам нещата си, хвърлям ключовете на пода и излизам, без да промълвя и дума. Ако случайно в бъдеще се срещнем на улицата, минавам на другия тротоар. Не искам да имам нищо повече с нея, тя повече не съществува за мен.
9
6
 
19
 
! Отговори
не изневеряват някои преди 5 години
не изневеряват мъжете,нямат време от работа
8
2
 
27
 
! Отговори
Мара преди 5 години
Те хората затова и започнаха да си изневеряват толкова много. Защото много взе да се натяква за прошка. Аз бих простила всичко друго, но не и изневяра.
7
3
 
9
 
! Отговори
българска кочина преди 5 години
четете си приказки и след 1001 нощ може се сдобрите,може толкова баби да смените това не е проблем за българите да състаряват,а не да свети лицето на съпругата им