10-те признака, че зависите от партньора си

Нормално е във връзката двамата да правят жестове, но...
28 окт 2018 22:45, Михаела Лазарова
2
10-те признака, че зависите от партньора си
Снимка: Istock

Нормално е във връзката двамата партньори да правят жестове, да отстъпват, да правят компромиси, да се стараят другият да е добре. Такива са нормалните взаимоотношения. Ако обаче само единият партньор проявява разбиране към другия, а не получава нищо в замяна, тогава той или тя е в зависима връзка.

При този тип едностранчиви отношения единият от партньорите изисква от другия да му осигурява комфорт във всеки един аспект на думата, но не се старае да прави същото за половинката си.

Хората, чиито партньори ги карат да се чувстват зависими от тях, често не си дават сметка в какво положение се намират. Те оправдават поведението на партньора си, намират му извинения пред близките и приятелите си, мислят си, че те самите все още не са заслужили по-добро отношение.

Ако имате подозрения, че се намирате точно в такава връзка, ето и признаците:

Чувствате се изгубени без партньора си

Толкова сте свикнали да зависите от него във всяко едно отношение, че сте готови да търпите да сте нещастни във връзката си, само защото не можете да си представите да живеете без него. Свикнали сте с начина, по който се държи с вас. Не смятате, че заслужавате повече. Не мислите и че можете да се справите в живота без него. Грешите. Трябва само да опитате и ще се убедите колко по-добре ще се почувствате, когато откриете истинската взаимна любов.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
35
 
! Отговори
Мадам латиница преди 5 години
Явно не ти се спи - а къде ти е съкровището мъж?!