Пица, чипс, люто... Ккакво да избягвате според зодията?

Едни не могат без шоколад или сладкиши, други обичат солено
30 окт 2018 22:46, Иванка Гъркова
2
Пица, чипс, люто... Ккакво да избягвате според зодията?
Pixabay

Всеки човек обича да похапва определени храни. Едни не могат без шоколад или сладкиши, други обичат солено, трети предпочитат по-нестандартни вкусове.  

Освен от настроението и някои други фактори, нашите вкусови предпочитания се ръководят и от зодиакалния ни знак. Вижте кои са най-големите чревоугодници и кои храни е по-добре да избягвате. 
 
Овен
 
Хората, родени под този знак, обичат да си хапват лютичко, но е по-добре да го избягват. То може да предизвиква силно парене в устата, хранопровода и стомаха, както и по-сериозни проблеми. Друго нещо, което да ограничат овните, са солените храни. Прекомерното количество на солта, попаднало в тялото, може да окаже отрицателно въздействие върху костите. 
 
Телец
 
Представителите на тази зодия са големи чревоугодници. Често прекаляват с яденето на сладко, тестени изделия и пици, а те водят до наднормено тегло. Освен тези вредни храни, някои от които съдържат много Е-та и добавени захари, телците трябва да избягват пържени картофи. 

Близнаци
 
В тях живеят две личности, които са на различно мнение. Често се колебаят какво да си хапнат. Близнаците обожават месо, но е необходимо да избягват по-мазното, защото носи риск от натрупване на мазнини и повишаване на холестерола. Преработени храни като сладкиши, пастички и тортички също не са за предпочитане. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 5 години
Това, което трябва да избягвате е да четете *** хороскопи в Днес и Тялото
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко вода да пием според зодията? Бacи простотиите!