Страст, романтика... Какво ви очаква в любовта през ноември?

Гласът на здравия разум призовава за предпазливост
2 ное 2018 20:20, Екип на Tialoto.bg
0
Страст, романтика... Какво ви очаква в любовта през ноември?
Pixabay

Фактът, че есенните и зимните вечери стават по-дълги, има очевидни предимства. Любовният хороскоп за всеки знак ще ви помогне да посрещнете ноември по положителен начин.

ОВЕН
 
Хороскопът на Овните за ноември ще им предложи интересен избор, тъй като ще имат възможност да създадат връзка с продължение, както и секс за една нощ. Опитайте се да се придържате към реалността - новият роман може да е вълнуващ - но не и фактът, че ще последва нещо сериозно. Изкушенията ще бъдат в периода от 5 до 16 ноември. Ако ви е трудно да си създадете впечатление само от външния вид, послушайте какво ви говори интуицията.
 
ТЕЛЕЦ
 
Случва се, гласът на здравия разум призовава за предпазливост, но вие не искате да го слушате. Сексуалният хороскоп за ноември предлага на представителите на тази зодия изпитания, в които ще се сблъскват противоречиви желания. Може да бъдете развълнувани от среща с човек от непознат кръг - различна социална среда, професия или дори националност. Този контраст ще предизвика допълнителна атракция, а сред околните може да се появи дори завист. И все пак, ако се съмнявате, не бързайте да с крачките в посока по-сериозна връзка. Този ноември ще ви позволи да направите пауза за размисъл и не рискувате нещо да пропуснете в личния си живот. Но пък не преставайте да полагате всякакви грижи за тялото - отдайте се на масаж, козметични процедури или спорт - и либидото ви ще бъде на висота.
 
БЛИЗНАЦИ
 
Ноември ще бъде за Близнаци точно това, което обичат - нови срещи, комуникация, запознанства. Сексуалната ви енергия е на висота, а нейният пик ще бъде в дните преди и след 9 ноември. Изненади могат да се очакват и в настоящите ви отношения, ако имате партньор. Не се страхувайте да се отклоните от интимните ви навиците, както и от ежедневните. Отидете на място, където никога не сте били, дръжте се така, както никога преди. Всичко казано по-горе се отнася до личния живот: влезте в необичайна роля, поемете инициативата, опитайте нова сексуална практика - ще се почувствате като нов човек, което ще ви хареса. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари