Любов ли бе... Как да запазите страстта във връзката си?

Често мислим за любовта, взаимоотношенията, хармонията...
14
Любов ли бе... Как да запазите страстта във връзката си?
Снимка: istock

Често мислим за любовта, взаимоотношенията ни и това каква е тайната на двойките, които имат хармонични връзки. Определено не е това, че нямат проблем, напротив.

Няма двойка без проблеми. Тайната на техните взаимоотношения се дължи на малките неща, с които поддържат страстта във връзката.

Това разбира се е двупосочен процес и без участието и на двамата партньори няма как да се случи. В следващите редове ще прочетете изповедите на няколко жени за това как те успяват да поддържат страстта в любовта.

Правете си срещи

"Ние сме заедно от продължение на 4 години. От време на време правим нещо романтично. Опитваме се веднъж месечно да си организираме среща – вечеря, разходка на плажа или нещо друго. Ние се прегръщаме и редовно правим секс. Всеки ден се целуваме, включително и за добро утро и довиждане. Спим голи и това ни кара да чувстваме истинска интимност".

Покажете на партньора си колко ви е грижа

"Никога не преставаме да показваме любовта си един към друг. Заедно сме повече от 13 години и все още се държим за ръце, искаме да бъдем заедно и да покажем нашата любов".

Продължавайте да казвате: "Обичам те!"

"Ние сме заедно от 12 години и никога не сме били романтични в традиционния смисъл на думата. Целуваме се страстно по време на любовната игра, прегръщаме се много и често казваме, че се обичаме един друг. Вечер когато се приберем у дома се посрещаме с целувка, като и така заспиваме".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Габрово преди 5 години
До ЗаглавиеКажи, бе, ниско кръвен, вързали са ти уреда за измерване на кръвното сутринта, за да не припаднеш от поредната хистерия и ти си въобрази, че ти правят садо-мазо.
6
0
 
0
 
! Отговори
Габрово преди 5 години
Фасково, много сте ***
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакъв тука е ментално увреден се прави на жена. Горския отгледан на яйца чака му е и пила мозъка.
4
0
 
0
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Защото си "кьощав" и за'плашлив,...;)И най- вече не си се върнал от морето, по джапанки??? Грешката не в у теб;)
3
2
 
0
 
! Отговори
Заглавие преди 5 години
Точно да започна дълбококомислено, какво ...и любовта и връзването си дойдоха сами, като садомазо, след като ви прочетох коментарите, рано-рано..Правете любов, не война, :))]
2
1
 
9
 
! Отговори
Пак съм аз преди 5 години
Ела ти го мууна бе мимо....
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно тарикатите гледам напоследък се не ме обича.Маи не иска да съм там където съм коя ли те учи или кои бре цял етаж имаш опрял си до нас или не сме му удобни или сме му трън или се пробва някои е като му дойде времето ще успее но дотогава много здраве